Χαιρέτα μου τον Πλατανιά...



ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0
2              Κίτρινες               4
17           Φάουλ                  21          
 3             Οφσάιντ              3             
 4             Κόρνερ                 2
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κάποιος να του πει ότι πλέον οι διαιτητές δεν περπατάνε ούτε στο τοπικό. Δεν μένουν ποτέ στάσιμοι, παρά φροντίζουν να κινούνται, επειδή αλλιώς δεν αφήνουν καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Αλλά αυτό γίνεται αν περνάς τα αγωνιστικά τεστ το καλοκαίρι, σε επαναφέρουν στους πίνακες μετά από 4,5 μήνες και χωρίς η ΚΕΔ να έχει άποψη όρισε τον Στυλιαρά. Μια καλή ιδέα θα ήταν να τους μαζέψουν για να τους τσεκάρουν πρώτα σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκονται. Όμως, τα κάνουν όλα πρόχειρα…
Το τελευταίο ματς που σφύριξε ο Στυλιαράς ήταν τον Μάρτιο (06/03/16 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0). Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι με βάση τη βαθμολογία του ο 40χρονος ρέφερι ήταν στις τελευταίες θέσεις και βγήκε από τους πίνακες επειδή (υποθέτουμε ότι) θεώρησαν πως έχει κάνει τον κύκλο του.
Όταν το ματς ήταν στο 0-0, φάνηκε πως έδινε εύκολα φάουλ στον Ατρόμητο, δύσκολα στον Πλατανιά. Κακώς άφησε κάποιες φάσεις να εξελιχθούν λόγω των μαρκαρισμάτων. Δεν του έτυχε η δύσκολη φάση.
Οσο για το πρώτο γκολ, κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη, αν η μπάλα πέρασε ή όχι ολόκληρη τη γραμμή στην κεφαλιά του Καρυπίδη.
Ο βοηθός έφυγε αμέσως για τη σέντρα αλλά δείτε παρακάτω τι λάθος έκανε στις καθυστερήσεις.

Ο αμυνόμενος κάνει κεφαλιά προς τα πάνω αλλά η μπάλα δεν βρήκε καθόλου το δοκάρι.
Δείτε που είναι ο δεύτερος βοηθός. Δεν είναι στην ευθεία…
Ομως, επαναλαμβάνουμε: Χαιρέτα μου τον Πλατανιά. Δεν βγαίνει άκρη.