Τόσο στημένο

Ήταν τόσο στημένη η ψεύτικη ιστορία με την Ε.Ι.Μ. και την τέως πρόεδρο της, την κα Άννα - Μαρία Δασκαλάκη, που έτοιμη την είχαν την κοπέλα να την στείλουν άκλαυτη σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι επιλήψιμο.
Κι ας ήταν, όπως λέει όλο το ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, η καλύτερη και πλέον έντιμη πρόεδρος της Ε.Ι.Μ., που αναβάθμισε την λειτουργία της επιτροπής και συνέβαλε αποφασιστικά στην βελτίωση της εικόνας της με τις αποφάσεις που έλαβε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.
Έτρεχε σήμερα το πρωί να βρει τα έγγραφα που θα αποδείκνυαν ότι δεν είναι ελέφαντας ( ελεφαντίνα μάλλον) μιας και η ίδια ήξερε πολύ καλά πως όλα έγιναν νόμιμα, με πλήρη διαφάνεια και σε έγκαιρο χρόνο.
Κι όλα αυτά για μια κοπέλα, δικηγόρο στο επάγγελμα, που λάμπρυνε τη θέση του προέδρου της Ε.Ι.Μ. και κανείς δεν μπόρεσε να τις προσάψει το παραμικρό.

Όταν, όμως, είσαι στημένος δεν υπολογίζεις τίποτε μπροστά στα "στοιχεία"...

Ερώτημα

Δεν είναι καταπληκτικό; Μια ολόκληρη εκπομπή στήθηκε πάνω σε ένα αισχρό ψέμα, εξελίχθηκε με ακραίες ανακρίβειες και κατέληξε να διακινεί, συνειδητά εκατό τοις εκατό, στο πλήθος από τα πρόβατα που είτε συμμετείχαν, είτε την παρακολουθούσαν ένα εσμό από τις χειρότερες εκδοχές της ανθρώπινης υποκουλτούρας.

Ισχυρό παραμένει το αναπάντητο ερώτημα. Γιατί πρέπει να σωθεί αυτή η χώρα;