Κεραυνοί Τζώρτζογλου κατά Κουκουλάκη με επιστολή στην ΕΠΟ – Αφήνει αιχμές και για ρεβανσισμό!

 *** «Για επτά χρόνια αποτελεί το μοναδικό μέλος Διαιτητής της ΕΠΣ που δεν έχει αποδώσει ούτε ένα ευρώ ποσοστό»
                     
ΠΗΓΗ; www.neakriti.gr

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η ΕΠΣ Ηρακλείου και ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, κατά του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μιχάλη Κουκουλάκη με επιστολή προς την ΕΠΟ.
Αυτή απευθύνεται στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Δρόσο, τους κ.κ. Δέδε, Παπανικολάου, αλλά και τον αρχιδιαιτητή Σταύρο Τριτσώνη.
Οι «κεραυνοί» από την πλευρά του προέδρου της Ένωσης του Ηρακλείου, αφορούν τη στάση του άλλοτε διεθνή Ηρακλειώτη διαιτητή, με αφορμή το γεγονός ότι αγνοεί τον αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΗ, Γιώργο Ιωανίδη για οφειλόμενα του Κουκουλάκη προς την Ένωση, αλλά και για θέματα διαιτησίας.
Ακόμη «καυτηριάζεται» η απουσία των Φουκάκη και Μουρτζάκη στους ορισμούς σε Σούπερ Λίγκα και Football League, εκφράζοντας με νόημα την ελπίδα να μην είναι κινήσεις… ρεβανσισμού.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου  έλαβε την απόφαση να απευθυνθεί σε εσάς για να σας εκφράσει κατ' αρχήν τις ευχές της για υγεία - δύναμη - κουράγιο και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλάβατε, ταυτόχρονα όμως και την έντονη δυσαρέσκειά της για ζητήματα που έχουν να κάνουν με ζητήματα συμπεριφοράς, επικοινωνίας αλλά και μη τήρησης των κανονισμών απέναντι στην ΕΠΣΗ.
Ο κ. Ιωαννίδης Γεώργιος με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης μας είναι τα τελευταία χρόνια  αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Ο κ. Ιωαννίδης λοιπόν προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει με το μέλος και άμεσο συνεργάτη σας στην ΚΕΔ κ. Μιχάλη Κουκουλάκη για θεσμικά ζητήματα της διαιτησίας και ο κ. Κουκουλάκης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συντοπίτης μας, τον αγνοεί επιδεικτικά, προκαλώντας έτσι σοβαρότατα προβλήματα για θεσμικά ζητήματα της διαιτησίας και κυρίως  στην διευθέτηση θεμάτων που είναι δικής του αρμοδιότητος να δώσει απαντήσεις.
Θεωρούμε ότι είναι μέγιστη ασέβεια απέναντι στην τοπική ΕΠΣ και στο θεσμικό όργανό της,  τον αναπληρωτή αρχιδιαιτητή της κ. Γιώργο Ιωαννίδη, η επαναλαμβανομένη αυτή συμπεριφορά του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Μιχάλη Κουκουλάκη.
Επίσης, εκφράζουμε την απορία μας για τη συμπεριφορά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας απέναντι σε δύο εκ των κορυφαίων διαιτητών, μελών της ΕΠΣ Ηρακλείου, του Γιώργου Φουκάκη και του Γιάννη Μουρτζάκη.
Συγκεκριμένα ο κύριος Φουκάκης Γεώργιος, διαιτητής Super League και ο κύριος Μουρτζάκης Ιωάννης, διαιτητής Football League, αμφότεροι είναι εκ των κορυφαίων και χωρίς ποτέ να έχουν δώσει δικαίωμα για αρνητικά σχόλια, παρά ταύτα από την ημέρα που αναλάβατε  δεν έχουν οριστεί ούτε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος σαν πρώτοι διαιτητές... Ακόμα και σήμερα, στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής της Football League, o κ. Μουρτζάκης συνεχίζει προκλητικά να αγνοείται!
Το ίδιο θα πρέπει να τονίσουμε συμβαίνει και με τον κ. Ιωαννίδη τον οποίο επιδεικτικά αποφεύγεται να ορίσετε σαν παρατηρητή...
Κύριε Πρόεδρε, δεν ξέρουμε αν όλα αυτά σχετίζονται με το γεγονός ότι ο κ. Μιχάλης  Κουκουλάκης, ως μέλος της ΕΠΣ Ηρακλείου και διεθνής διαιτητής που διαιτήτευσε σε 58 διεθνείς αγώνες (επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ), για επτά χρόνια αποτελεί το μοναδικό μέλος Διαιτητής της ΕΠΣ που δεν έχει αποδώσει ούτε ένα ευρώ ποσοστό, ως όφειλε, στην ΕΠΣ Ηρακλείου, όντας ασυνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην Ένωσή του και καταστρατηγώντας τον κανονισμό. Μάλιστα το Δ.Σ της ΕΠΣ Ηρακλείου δια του κ. Ιωαννίδη διεκδίκησε τα ποσοστά αυτά από τον κ. Κουκουλάκη, ο οποίος αρνείται μέχρι και σήμερα να αποδώσει.
Κύριε Πρόεδρε της ΚΕΔ, γνωρίζουμε όπως άλλωστε όλη η Ελλάδα, το ήθος σας, την αντικειμενικότητά σας και την τεράστια προσφορά σας  στο ποδόσφαιρο μας. Γι' αυτό  ζητούμε κ. Τριτσώνη να μας δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά…
Θέλουμε ειλικρινά να πιστεύουμε ότι είναι συμπτώσεις και όχι ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ εξ' αιτίας του ότι ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε από τον Μιχάλη Κουκουλάκη να πληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις στην Ένωσή μας και επίσης ότι ο Γιώργος Φουκάκης αντικατέστησε και πήρε την θέση του Μιχάλη Κουκουλάκη στους πίνακες Διαιτητών της Super League.
Ζητάμε  να επιληφθείτε άμεσα αυτών των ζητημάτων, τα οποία απασχολούν έντονα την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και περιμένουμε τις απαντήσεις σας…

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση...».