Άνοιξε την καρδιά του στο Ηράκλειο ο Γιώργος Μπίκας




Με τα σημάδια της στενοχώριας από τον εμπρησμό της οικίας του στην Ιερισσό Χαλκιδικής, να είναι έντονα ακόμη ζωγραφισμένα  στο πρόσωπο του, ο Γιώργος Μπίκας, πέρασε χαλαρές στιγμές με φίλους του διαιτητές στο Ηράκλειο, αμέσως μετά το ματς ΟΦΗ-Παναθηναϊκού, όπου είχε ορισθεί παρατηρητής διαιτησίας.
Πικραμένος, καταβεβλημένος, αλλά δυνατός όπως έλεγε να το ξεπεράσει, απόλαυσε φρέσκο ψαράκι στου Βράκα και μοιράσθηκε πολλά με τους ομοτράπεζούς του. Από αριστερά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Σύλλας Λουσέτης (διαιτητής Γ΄εθνικής στην πρώτη θητεία του κ. Μπίκα στην ΚΕΔ), ο Γιώργος Μπίκας, ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κώστας Κουναλάκης, τα μέλη της ΕΔ ΕΠΣΗ Γιώργος Ιωαννίδης και Στέλιος Κολοβός και ο παράγοντας διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Κοντοπόδης.
«Νιώθω πολύ καλά μαζί σας, είμαστε παλιοί καλοί φίλοι» τους σχολίαζε ο Γιώργος Μπίκας, αρχίζοντας να τους ανοίγει την καρδιά του για την περιπέτεια που πέρασε με την οικογένειά του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη συζήτηση, ο κ. Μπίκας τους έλεγε ότι μετά από αυτά που έγιναν δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ΚΕΔ, παρά το γεγονός ότι αρκετοί τον πίεζαν ή τον συμβούλευαν να συνεχίσει κόντρα σε αυτό που συνέβη.
«Ψυχολογικά μου ήταν αδύνατον», ψέλλισε, κάνοντας γνωστό ότι θα συνεχίσει ως παρατηρητής στην UEFA και στη Σούπερ Λίγκα. Οι κρητικοί διαιτητές συγκινήθηκαν πολύ όταν τους έλεγε ότι το σπίτι αυτό ήταν ουσιαστικά η κύρια κατοικία με τη σύζυγό του, αφού στο σπίτι της Θεσσαλονίκης το είχε πάρει ο γιος τους.
«Είχαμε μεταφέρει όλα τα προσωπικά μας είδη και εάν δεν είχα αφήσει κάποια ρούχα στο άλλο, δεν θα είχα να βάλω» φέρεται να είπε. «Κάηκαν όλα και μας αφήνει απαρηγόρητους που κάηκε ο πάπυρος του πτυχίου του Πανεπιστημίου του γιου μας και όλο μου το διαιτητικό αρχείο που κρατούσα».
Μίλησε επίσης για το δίδυμο της ΚΕΔ με αφορμή την Ηρακλειώτικη προέλευση του Μιχάλη Κουκουλάκη και είπε ότι μαζί τον Τριτσώνη θα τα καταφέρουν αρκεί να μην παρεμβαίνουν οι μεγάλες ΠΑΕ και οι μεγαλοπαράγοντες. «Άλλωστε πάνω στα δικά μου σκεπτικά βαδίζουν και το έχουν δείξει από τις ήδη κινήσεις τους».


ΠΗΓΗ: www.neakriti.gr