Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Μπαλαφούτης (Πρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας) κατά της αντιπολίτευσης: «Τους πήραν χαμπάρι»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας απάντησε στην αντιπολίτευση της ένωσής του:
«Σαν θεσμικό πρόσωπο που είμαι, θεωρώ ότι πρέπει να λέω την πάσα αλήθεια! Ανάμεσα στα σημεία στίξης είναι το κόμμα και η τελεία. Ομως μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης (ΠΑΣ) δυστυχώς δεν τα έμαθαν ποτέ!
Οι άνθρωποι αυτοί που ευαγγελίζονται πως αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που πρεσβεύουν δια λόγου την προοπτική, την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, έρχονται για άλλη μια φορά να μας δείξουν πόσο αφερέγγυοι είναι και να μας αποδείξουν ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι, πώς θα φανούν πανούργοι, πώς θα δημιουργήσουν αναρχία αφού έχουν σαν πυξίδα τους, μόνο την εννοούμενη κακή σκοπιμότητα! Και θα το αποδείξω εν τάχει.
Στις 2-12-2016 με ανάγκασαν να διακόψω το προγραμματισμένο ΔΣ. και προέβησαν στις γνωστές σε όλους ενέργειες. Αγνοώντας το καταστατικό που αναφέρει ξεκάθαρα, ότι ο Πρόεδρος που κωλύεται ή απουσιάζει αντικαθίσταται από τον Α΄ αντιπρόεδρο, όχι όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος το ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ για θέμα που θέλουν άλλοι να μπει εκτός ημερήσιας διάταξης.
Στις 9-12-2016 έχουμε τον από 30-7-2015 γενικό γραμματέα, τον Μπασκούτα Ελευθέριο, που ενώ έχει δώσει αποδεδειγμένα το παρών του ελάχιστες φορές στην ΕΠΣΑ (δηλαδή στην ουσία είναι άφαντος) καταφεύγει στο αστυνομικό τμήμα να με καταγγείλει ότι εγώ κρατώ τα βιβλία ενώ θα έπρεπε να τα έχει ο ίδιος. Τα βιβλία λοιπόν των ΓΣ και το βιβλίο του ΔΣ έχουν συγκεκριμένη θέση στο γραφείο του προέδρου, βρίσκονται ακριβώς εκεί που τα παρέλαβα από τον προηγούμενο πρόεδρο και με αίτησή του οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ παίρνει όποιο χαρτί επιθυμεί ανά πάσα χρονική στιγμή.
Στις 13-12-2016 στο προγραμματισμένο ΔΣ με τα τόσα σημαντικά θέματα, όπως τα οικονομικά έσοδα -έξοδα το οποίο είχε συμπεριληφθεί και στο προηγούμενο ΔΣ αυτό της 2-12-2016,που επέφεραν την διακοπή του, πλην του κ. Πλώτα, ο οποίος εμφανίστηκε μεν αποχώρησε αμέσως δε, κανένα άλλο μέλος της αντιπολίτευσης δεν παρευρέθηκε.
Είναι εύλογη λοιπόν η απορία μου όπως και η δική σας θέλω να πιστεύω. Γιατί άραγε;
Από τη μία διαμαρτυρίες εκ μέρους της αντιπολίτευσης, ότι αργούν να γίνουν ΔΣ (γεγονός που δεν υφίσταται), αλλά όταν αυτά γίνονται είτε τα οδηγούν σε διακοπή, είτε δεν τα τιμούν με την παρουσία τους. Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί δεν επιθυμούν πλέον καμία ενημέρωση;
Μήπως γιατί τους ενδιαφέρουν μόνο να πετάνε τζούφια πυροτεχνήματα;
Μήπως γιατί δεν επιθυμούν πλέον την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της ΕΠΣΑ;
Μήπως γιατί ένα από τα θέματα είναι και η προκήρυξη εκλογών; Μήπως γιατί θέλουν να την αποφύγουν, γνωρίζοντας πλέον καλά ότι το σαθρό οικοδόμημα που πήγαν να στήσουν κατέρρευσε ήδη;
Μήπως γιατί συνειδητοποίησαν ότι τους "πήρε χαμπάρι" ο κόσμος; Ότι το μόνο που κουβαλούν είναι η κομπλεξική τους συμπεριφορά που συνεχώς δηλώνει την ανεπάρκειά τους;
Μήπως γιατί κατάλαβαν ότι αποδείχτηκαν μαθητευόμενοι τεχνίτες σε μια τέχνη που ποτέ δεν πρόκειται να μάθουν, πλην μίας; Αυτής να μεταμορφώνονται σε οχιές που περιμένουν κρυμμένες στη γωνία, απλά για να ορμήσουν και να δαγκώσουν!
Οι μάσκες τους έπεσαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 με τις μη νόμιμες ενέργειές τους, να κάνουν κατάληψη εξουσίας για το γνωστό λόγο. Αυτών των αντιπροσώπων των εκλογών της ΕΠΟ.
Εμείς σαν παράταξη και εγώ ο ίδιος προσωπικά, παραμένουμε στις αξίες μας. Ενωμένοι για το καλό των σωματείων και στο θετικό στόχο μας.
Εφιστώ την προσοχή, ότι ένεκα του ότι έχω μία άμεμπτη μέχρι τώρα διετέλεση διοίκησης, κάθε αναφορά ειδικά σε οικονομικά θέματα θα παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης!
Παραμένουμε πιστοί θεματοφύλακες του καταστατικού της ΕΠΣΑ! Παραμένουμε ακοίμητοι φρουροί για να δούμε αυτή την μεγάλη και ιστορική ένωση να παίρνει τη θέση που της ανήκει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τελειώνοντας αυτό που εγώ για άλλη μια φορά θα τονίσω είναι: Γνωρίζοντας καλά, ότι κάθε άνθρωπος είναι ένοχος για όλο το καλό που δεν έκανε, στρέφουμε για άλλη μια φορά την πλάτη μας στους αμοραλιστές και προχωράμε μετά το γήπεδο του Αχιλλέα με το φιλανθρωπικό τουρνουά αλληλεγγύης, με τουρνουά αιμοδοσίας, με την εξ ολοκλήρου χορηγία της τοποθέτησης των φωτοβολταικών πάνελ για δωρεάν ρεύμα στο γήπεδο των Προσφυγικών και για την ίδια την υλοποίηση του γηπέδου».