Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτη φραστική επίθεση του Ρεπετσά σε Λαμπρόπουλο και Πήττα – Το φύλλο αγώνα «καίει» τον παίκτη της Καλλονής

Ενταση ακολούθησε μετά τη λήξη του αγώνα Σπάρτη-Καλλονή 1-1 και ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρτσαμπά στο 54’. Οσοι παρακολούθησαν το ματς θεωρούν ότι ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και οι βοηθοί του Πήττας της ΕΠΣ Ηλείας και Καρβούνης της ΕΠΣ Μεσσηνίας είχαν μια καλή διαιτησία. Λογικά και ο παρατηρητής διαιτησίας Χρυσόστομος Μάνθος (Αχαϊας) θα πρέπει να βρήκε καλή τη διαιτησία του 38χρονου ρέφερι.
Παρότι ο Λαμπρόπουλος άφησε τη Σπάρτη με δέκα παίκτες και η Καλλονή πήρε εκτός έδρας ισοπαλία, οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τον Λαμπρόπουλο. Μετά τη λήξη του ματς στο διάδρομο προς τα αποδυτήρια, σύμφωνα με πληροφορίες για όσα περιέχονται στο φύλλο αγώνα, ο δηλωθείς ως διερμηνέας Προκόπης Καρτάλης διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι, όμως αυτός που ξέφυγε ήταν ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής Προκόπης Ρεπετσάς.
Αρχικά ο Ρεπετσάς πλησίασε τον πρώτο βοηθό Πήττα και φώναζε ότι στο γκολ της Σπάρτης η μπάλα είχε βγει ένα μέτρο έξω και αυτός δεν το είδε. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο παίκτης της Καλλονής, προχωρώντας στα αποδυτήρια φώναζε "καλά σας κάνουν και σας γ…."
Όλα αυτά καταγράφθηκαν στο φύλλο αγώνα και ο Ρεπετσάς αναμένεται να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα. Πρόκειται για απίστευτη φραστική επίθεση και ο ρέφερι έγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα, ενώ αρχικά είχαν πέσει πάνω του για να παραβλέψει το περιστατικό. Ομως, πολύ σωστά αρνήθηκε, αφού οι διαιτητές οφείλουν να καταγράφουν τα πάντα και να μην κάνουν... εκπτώσεις.
Όλα αυτά έγιναν πριν Καλλονή βγάλει ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ότι ο Λαμπρόπουλος ήταν εριστικός και αγενής, ενώ προσθέτει ότι ο Λαμπρόπουλος απευθυνόμενος στον Ρεπετσά χαρακτήρισε την Καλλονή «μπ.....λο».

Εμείς απλά ως επίλογο να αναφέρουμε ότι ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηλείας είναι οκτώ χρόνια στην Superleague, διαιτήτευσε 68 παιχνίδια, στη δεύτερη κατηγορία σφύριξε 31, όμως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα.