Κωστάκη κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι

Κωστάκη το παράκανες. Ποστάρισες κειμενάκι πολιτικό στο fb για την προσφυγή Μαλάτου στα πολιτικά δικαστήρια και απειλείς με μόνιμη και οριστική διαγραφή το σωματείο μέλος του οποίου είναι ο προσφεύγων.
Μεγάλη η χάρη σου που θυμήθηκες την παγκόσμια ποδοσφαιρική πρακτική, που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις και διασφαλίζει την επίλυση όλων των διαφορών εντός των ορίων των ποδοσφαιρικών οργάνων, τώρα με αφορμή αυτή την προσφυγή.
Την ίδια χάρη περίμενε η ΕΠΟ, όμως, όταν έπαιρνε ανάλογες αποφάσεις σε περιπτώσεις προσφυγών ενώσεων - μελών της ή σωματείων της στα πολιτικά δικαστήρια και το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου τις ακύρωνε, προκρίνοντας την ισχύ του νόμου έναντι του καταστατικού της Ομοσπονδίας.
Ξέχασες πως διορίστηκε αυτό το Διαιτητικό Δικαστήριο, με βάση ποιο νόμο, τίνος υπουργού και με τις πλάτες τίνων;
Η FIFA και η UEFA έστερξαν για να περάσουν οι σχεδιασμοί Κοντονή, έβαλαν πλάτη για να διευκολυνθεί ο υπουργός απέναντι στην δήθεν παράνομη και υπόδικη ΕΠΟ, έγνεψαν καταφατικά σε ότι ζήτησε με εσένα επικεφαλής της αντιπροσωπείας που δήλωνες καμαρωτός - καμαρωτός " οι νόμοι πάνω από το καταστατικό της ΕΠΟ." έξω από το γραφείο του υπουργού.
Τα ξέχασες Κωστάκη; Μήπως ξέχασες και κάτι άλλες, περίεργες, συναντήσεις στους ίδιους χώρους με κάποιες μεγαλοκυρίες;
Τώρα βγαίνεις και απειλείς ένα σωματειάκι γιατί ένα μέλος του, ο κ. Μαλάτος, κάνει το ίδιο ακριβώς που έκαναν ενώσεις της εξυγίανσης και δικαιώθηκαν από τους δικαστές του Διαιτητικού Δικαστηρίου προκαλώντας τριγμούς στο οικοδόμημα της ΕΠΟ και οδηγώντας την κατάσταση εκεί που βρίσκεται σήμερα.
Η FIFA και η UEFA έχουν την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν σήμερα Κωστάκη. Κι ότι και να κάνεις αυτό δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί.

Γι΄αυτό μη γίνεσαι ρεζίλι περισσότερο.