Το "βουνό" (2)

Στο πρόσωπο του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη συγκεντρώνεται όλη η παρακλητική διάθεση της Π.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο. να λυθεί πολιτικά (δηλαδή με κατάθεση σχετικής νομοθετικής διάταξης που θα επιβεβαιώνει το εκλογικό σύστημα του καταστατικού της Ε.Π.Ο. έναντι του νόμου Ορφανού) το θέμα που έχει προκύψει από την κατάθεση της προσφυγής του σωματείου της Αιτωλοακαρνανίας για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή εκπροσώπου στην Ε.Ο.Ε.
Λυτούς και δεμένους λέγεται ότι έχει κινητοποιήσει η Π.Δ.Ε. για να πείσει τον κ., Βασιλειάδη να κινηθεί θεσμικά και με την ψήφιση της σχετικής ρύθμισης να ακυρώσει κάθε πιθανότητα να θιγεί η διαδικασία των εκλογών.
Αντιστέκεται με περίσσιο θάρρος και αυταπάρνηση, λένε οι πληροφορίες, μέχρι τώρα,, ο κ. Βασιλειάδης στην προοπτική αυτή, καθώς αντιλαμβάνεται (νομικός γαρ) που θα οδηγήσει μια τέτοια εξέλιξη τόσο σε πολιτικό, όσο - το κυριότερο- σε κομματικό επίπεδο.
Ο συσχετισμός δύναμης που έχει αναπτυχθεί γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του κ. Βασιλειάδη ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να μείνει η Ε.Π.Ο. χωρίς εκπρόσωπο στην Ε.Ο.Ε. ( δεν χάθηκε και ο κόσμος, η Ε.Ο.Ε. θα εξακολουθήσει να λειτουργεί), παρά να παρέμβει νομοθετικά υπέρ της Π.Δ.Ε.
Δεν είναι δα τρελός ο άνθρωπος να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά και να δώσει δικαίωμα στον προκάτοχό του να τον κατηγορήσει, στο εσωκομματικό παιχνίδι, για απεμπόληση των αρχών του κόμματος και για εξυπηρέτηση της "εγκληματικής οργάνωσης"...
Ψωμοτύρι την έχει την τελευταία. Λέτε ν΄αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη;


Αφήστε που τώρα δεν υπάρχουν και οι κατάλληλοι σύμβουλοι δίπλα στον κ. Βασιλειάδη για να τον πείσουν για την μοναδική ορθότητα των ενεργειών του και να αποθεώσουν το υπεράνθρωπο μυαλό του, όπως συνέβαινε μέχρι πριν λίγο.

Σχόλια