12.000 τον μήνα οι δοτοί

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Με ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ τον μήνα ΜΕΙΚΤΑ αμείβονται οι Δέδες, Φιλιππούσης, Βρύζας, που κάνουν κουμάντο στην ΕΠΟ επί εποχής Κουτσοκούμνη. Φυσικά, τις υπέρογκες αυτές αμοιβές ΔΕΝ τις πληρώνει η… FIFA, όπως ΨΕΥΔΩΣ έλεγαν στην αρχή. Από τα ταμεία της ΕΠΟ πληρώνονται, για να κάνουν τα αφεντικά και τους… επιδιορθωτές του ποδοσφαίρου.

Γιατί δεν κατέβηκε ο Κουκοδήμος αντίπαλος του Γραμμένου!

Πολύς λόγος γίνεται για τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ (ποιας… ΕΠΟ, της υπό κατοχήν;) που έχει προγραμματιστεί για τις 19 του μηνός. Μέχρι και ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού προτίθεται να καταθέσει τροπολογία για να αλλάξει το εκλογικό σύστημα, προκειμένου να προλάβει τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πριν κρίνει ότι ΟΛΑ όσα συμβαίνουν με τους ΔΟΤΟΥΣ της ΕΠΟ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Μάλιστα, κύριοι. Στην Ελλάδα του μνημονίου, στην Ελλάδα που συνταράσσεται συθέμελα από τα οικονομικά πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, αναγκάζουν τη Βουλή να απασχολείται με τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες του Κοντονή, με συνεχείς, αναποτελεσματικές και ανόητες τροποποιήσεις του νομικού πλαισίου πού διέπει τον Αθλητισμό.

Εδώ, όμως, υπάρχει και ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ παρασκήνιο, που αφορά βεβαίως τη συγκεκριμένη εκλογή εκπροσώπου της ΕΠΟ στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων. Οταν κάποιοι από τους παράγοντες της παλαιάς διοικήσεως απευθύνθηκαν στην κεντρική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με αίτημα να εγκριθεί η υποψηφιότητα του Κώστα Κουκοδήμου ως αντίπαλου του Γραμμένου, η απάντηση που πήραν ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ και μπορεί να συνοψιστεί σε ένα λακωνικό… «μην ασχολείσθε»! Φυσικά, η άρνηση δεν είχε καμία σχέση με την προσωπικότητα του παλιού βαλκανιονίκη, αλλά με ΑΛΛΕΣ σκοπιμότητες, πολιτικής φύσεως, που μόνον οι ίδιοι οι αρμόδιοι για τέτοια ζητήματα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορούσαν να εξηγήσουν. Το πιθανότερο είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι ίσως και να μην ήθελαν να βάλουν απέναντί τους τον Ρώσο της Θεσσαλονίκης.

sfyrigmata: Δεν υιοθετούμε, απλά προέχει η ενημέρωση... Κάθε απάντηση δεκτή.