«Κλειδί» είναι FIFA και UEFA

***Δύσκολο αλλά όχι απίθανο το σενάριο να γίνει πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο / Αλλιώς μια εβδομάδα μετά
***Οι αρμόδιοι δεν θέλουν λουκέτο διαρκείας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ να αποφάσισε την αναβολή και της Superleague, σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν υποχρεώσεις, και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης να συμφώνησε με την συγκεκριμένη απόφαση, εξαιτίας της απόπειρας εκφοβισμού σε βάρος του Γιάννη Τσαχειλίδη και του (όπως φαίνεται) εμπρησμού στην οικοία του Γιώργου Μπίκα, όμως η πρόθεση των αρμοδίων (διοικούσας και υφυπουργείου) είναι το… λουκέτο να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Όλα δείχνουν ότι «κλειδί» για τη σέντρα είναι η σύσκεψη της FIFA και της UEFA και οι αποφάσεις που θα πάρουν, αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πέρα από όσα έγιναν σε βάρος των Μπίκα, Τσαχειλίδη, ένα βασικό θέμα που θα απασχολήσει τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές έχει να κάνει και με την αναπλήρωση των μελών της ΚΕΔ, αφού χωρίς ορισμούς δεν είναι δυνατόν να γίνουν πρωταθλήματα το άλλο Σαββατοκύριακο. Το σενάριο, αν προτιμάτε οι προτάσεις για ξένο αρχιδιαιτητή ή διαιτητές, δεν φαίνεται να προχωρά. Όμως, το ζητούμενο είναι πόσο γρήγορα θα τρέξουν οι εξελίξεις σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που θα παρθούν. Λογικά ο Κουτσοκούμνης θα είναι αυτός που θα κληθεί να τις υλοποιήσει.
Ασφαλώς και είναι δύσκολο την Τετάρτη να υπάρχει ΚΕΔ για να γίνουν ορισμοί την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Όμως, υπάρχουν έστω και λίγες πιθανότητες, δεδομένης και της θέσης που πήραν οι περισσότερες ομάδες της Superleague. Σε διαφορετική περίπτωση η παράταση μπορεί να …πάει μέχρι το Σαββατοκύριακο (26 και 27/11).