"Καλοκαιρινό" το σενάριο με τον Ψυχομάνη - Οι ΠΑΕ τον απέρριψαν επειδή δεν προβλέπεται από τον κανονισμό να αναλάβει πόστο στη διαιτησία

Στο ίδιο έργο θεατές… Στις 27 Ιουλίου, δηλαδή το περασμένο καλοκαίρι, το όνομα του Γιώργου Ψυχομάνη (επικεφαλής της ΚΕΔ επί Γκαγκάτση) είχε τεθεί στη συνάντηση των «12» στο γραφείο του Πανόπουλου για να εκπροσωπήσει τις ΠΑΕ στο ισπανικό μοντέλο. Τελικά τον απέρριψαν, επειδή δεν είχε τα προσόντα με βάση τον κανονισμό και ως γνωστόν το… χρίσμα πήρε ο Σαραϊδάρης.
Στο ίδιο έργο θεατές… Μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 26 Ιουλίου, ο Ψυχομάνης είχε… παίξει από την προπαγάνδα ως φαβορί για αρχιδιαιτητής.
Στο ίδιο έργο θεατές… Μετά τους Τριτσώνη, Κάκο, Κουκουλάκη «πασάρουν» μέσω δημοσιευμάτων τον Ψυχομάνη. Οπως έχουμε γράψει και οι τέσσερις έχουν πρόβλημα με τον κανονισμό, επειδή δεν είναι στους πίνακες της Superleague, από όπου αναμένεται να επιλεγεί η νέα ΚΕΔ.
Ο Ψυχομάνης έχει αποσυρθεί από το 2009 και δεν μετέχει σε καμία δραστηριότητα της οργανωμένης διαιτησίας. Μάλιστα οι ΠΑΕ της Λίγκας ήταν εκείνες που ζήτησαν να παραιτηθεί, όπως και έπραξε.

Σημειώστε επίσης πως ο ίδιος ο Ψυχομάνης, μέσω του περιβάλλοντός του, διέψευδε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Κουτσοκούμνη για να αναλάβει πόστο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Κάποιοι νομίζουν ότι θα επιβάλλουν τα «θέλω» τους μέσω της προπαγάνδας;