Μητρόπουλος: «Δεν πρόλαβε ο κ.Κουτσοκούμνης για τη σέντρα ή μήπως κάποιες ομάδες είχαν τραυματίες; Πολλά μπορεί να σκεφτούμε»

                        
Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και μίλησε για την αναβολή του πρωταθλήματος, τους μεγάλους, τις σχέσεις Κουτσοκούμνη-Γκαγκάτση αλλά και τον ορισμό του αρχιδιαιτητή.
 Αναλυτικά όσα είπε:
 Για τους «μεγάλους»: «Οι μεγάλοι ακούν αυτόν που θα τους μιλήσει τελευταίος. Βρισκόμαστε σε ένα νοσηρό κλίμα και ήταν ακόμη πιο νοσηρό πριν έρθει η Επιτροπή Εξομάλυνσης. Βρεθήκαμε να έχουμε στο ποδόσφαιρο ξανά τον Βασίλη Γκαγκάτση, έχουμε ένα αστείο άνθρωπο που έστειλε η ΦΙΦΑ που λέγεται Κωστάκης Κουτσοκούμνης και τον απασχολεί αν μπορεί να έρθει το μωράκι του στην Ελλάδα. Καταγγέλλει σήμερα ότι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι διεφθαρμένο ενώ είναι το νο.1 εδώ και 15 χρόνια. Η ΦΙΦΑ δεν ασχολείται με την Ελλάδα, ο Ινφαντίνο έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί. Με την Ελλάδα ασχολείται η ΟΥΕΦΑ, γιατί και η Κύπρος ανήκει στην ΟΥΕΦΑ. Το κακό είναι ότι επελέγη ένας άνθρωπος που σχεδίασε να φέρει ανθρώπους που έχει κάνει επαγγελματικές δουλειές στο παρελθόν και ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Η δε επάνοδος του Γκαγκάτση είχε αποφασιστεί από τον Μάϊο από τον Κουτσοκούμνη που όταν έρχεται στην Ελλάδα τρώει στο σπίτι του κ.Γκαγκάτση. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι στενότατες. Όταν έκανα εγώ την προσφυγή μαζί με το σωματείο να αναβληθούν οι εκλογές γιατί ήταν παράνομες, άρπαξαν την ευκαιρία και έβαλαν τον Γκαγκάτση ως εργαζόμενο. Ηθελαν να τον βάλουν από την πόρτα αλλά τον έβαλαν από το παράθυρο. Η κυβέρνηση είναι έξαλλη με την επιλογή του Βασίλη Γκαγκάτση. Ολοι μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο και ο Κουτσοκούμνης έβαλε τον Γκαγκάτση ξανά στο ποδόσφαιρο. Ήδη ασκούν πιέσεις στην Σούπερ Λιγκ να μην υλοποιηθεί η απόφαση της, αλλά δεν θα είναι δύσκολο τελικά να έχει το γραφείο του στη Σούπερ Λιγκ».
 Για τον αρχιδιαιτητή που θα επιλεγεί: «Σας θυμίζω ότι ο Κουτσοκούμνης επέλεξε τον κ.Μπίκα. Δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά διετέλεσε αρχιδιαιτητής επί προεδρίας του κ.Γκαγκάτση. Είναι δυνατόν να μην έβαλε ο Γκαγκάτσης το χέρι του στις επιλογές των αρχιδιαιτητών; Αυτούς είχε τότε επί προεδρίας του ο Γκαγκάτσης και αυτούς επιλέγει. Σήμερα κάνει συνεδρίαση η ΚΕΔ στις 7, αν έκανε στις 11 το πρωί θα γινόταν τα πρωταθλήματα το σαββατοκύριακο. Δεν πρόλαβε ο κ.Κουτσοκούμνης ή μήπως κάποιες ομάδες είχαν τραυματίες; Πολλά μπορεί να σκεφτούμε».
Για το ότι δεν γίνεται κίνηση να ρίξουν την Επιτροπή της ΕΠΟ: «Κάποιος αν πάει να την ρίξει μπορεί να το κάνει αλλά μπορεί να διορθώσει ο υφυπουργός την τροπολογία. Εγώ επεδίωξα την νομιμότητα και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τα πάντα στην Επιτροπή ες αεί. Ένας Κουτσοκούμνης που επί 15 χρόνια διοικεί ένα διεφθαρμένο ποδόσφαιρο θέλει να φτιάξει το δικό μας ποδόσφαιρο».