Το ποδόσφαιρο πίσω από τη βόμβα στην εταιρεία συμφερόντων Κουτσοκούμνη;

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και η επίθεση να έχει σχέση με την ενασχόληση του Προέδρου της ΚΟΠ με το ποδόσφαιρο
Όλα τα ενδεχόμενα διερευνά η Αστυνομία σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Μινέρβα στη Λεμεσό, συμφερόντων του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Ένα από αυτά μάλιστα είναι και η βόμβα να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο λόγω της ενασχόλησης ενός εκ των μετόχων, δηλαδή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Προέδρου της ΚΟΠ, με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος βομβιστών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι βομβιστές έδρασαν στις 2 και 30 τα ξημερώματα τοποθετώντας αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος στη βάση της γυάλινης εισόδου του κτηρίου που βρίσκεται επί της οδού Ομήρου στη Λεμεσό, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο.

Βόμβα στα γραφεία του Κουτσοκούμνη!

ΠΗΓΗ: www.sigmalive.com
Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις στις 02:30 τα ξημερώματα έξω από το κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας Μινέρβα. Η βόμβα τοποθετήθηκε στην είσοδο του κτηρίου. Η συγκεκριμένη ασφαλιστική είναι συμφερόντων του Προέδρου της ομοσπονδίας μας κ. Κουτσοκούμνη.
 Το μήνυμα που έστειλε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΚΟΠ μέσω facebook: «Όταν κάνεις τομές... ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα.
Όταν κάνεις τομές... ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός. Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι... εύχομαι μια ασφαλισμένη Πέμπτη».
 Η απάντηση του για τη βόμβα σ' ένα από τα πολλά σχόλια: "Δεν ήταν πεπαλαιωμένη η βόμβα. Έπαιξε. Μικρή μεν... αλλά έπαιξε".

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

"Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, σε είσοδο γραφείων εταιρείας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη είσοδο και στον προθάλαμο της εισόδου του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία.
 Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις".