Σκανδάλαρα αν κάνουν αλλαγές στους πίνακες - Οι δοτοί-διορισμένοι με νόμο θα αγνοήσουν ακόμη και τους κανονισμούς;






ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σκάνδαλο

 Είναι δυνατόν επιτροπή η οποία υποτίθεται ότι διορίστηκε από τη FIFA, τάχα για να διαφυλάξει τη νομιμότητα, να ξεκινήσει με παράβαση του κανονισμού; Η παράγραφος 7 του άρθρου 34 του κανονισμού διαιτησίας αναφέρει τα εξής: «Επιτρέπεται η αναμόρφωση των πινάκων της Κ.Ε.Δ. ύστερα από δοκιμασίες αγωνιστικών τεστ κατά την διάρκεια της περιόδου». Αρα πως θα περάσουν τυχόν αλλαγές αν πρώτα δεν γίνουν αγωνιστικά τεστ.

Διορισμός

 Συνεχίζουμε με τους κανονισμούς: Οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές υπογράφουν διοριστήριο, διάρκειας ενός έτους. Για αυτό και από τότε που καθιερώθηκε δεν γίνονταν αλλαγές μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό είναι το δεύτερο εμπόδιο. Θα το ξεπεράσουν με τη… λογική αποφασίζομεν και διατάσσομεν; Και οι κανονισμοί αλλάζουν μόνο στη ΓΣ.

Θα φύγουν άλλοι βοηθοί και θα μείνει ο Ευθυμιάδης, ο οποίος αλλοίωσε αποτέλεσμα σε ντέρμπι (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0); Και ύστερα θα μιλάμε για ανεξαρτησία της διαιτησίας; Πλάκα κάνουμε; Τι θα πει είναι στην ομάδα του Σιδηρόπουλου και δεν μπορούν να τον βγάλουν; Μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το πάρουμε αυτό.


Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν λάθη σαν του Καλογερόπουλου (δυο ανύπαρκτα πέναλτι και μια αποβολή υπέρ του ΠΑΟ που νίκησε 3-1 τον Αστέρα) ή του Βάτσιου (στο Βέροια-ΠΑΟ 1-1 ο Κουτρουμπής απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή και δεν έδωσε το πέναλτι και την αποβολή) ή σαν του Ευθυμιάδη να γίνονταν υπέρ του Ολυμπιακού. Θα τους είχαν… κρεμάσει στο Σύνταγμα!!!