Κατάχρηση εξουσίας και στοχοποίηση με την… κατάψυξη διαιτητών


Εγιναν οι πρώτοι ορισμοί από την ΚΕΔ όπου πρόεδρος είναι ο Τριτσώνης και μέλος ο Κουκουλάκης. Εχουμε μια από τα ίδια. Οι διαιτητές που είναι ανεπιθύμητοι στους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δηλαδή οι Παππάς, Βοσκάκης, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, όπως και οι Γιάχος, Δημητρόπουλος, Σπάθας που είναι στη δικογραφία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν έχουν απαγόρευση συμμετοχής. Τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με το ισπανικό μοντέλο.
Είναι δυνατόν να στοχοποιούνται και να λασπώνονται διαιτητές μόνο και μόνο επειδή το θέλουν κάποιες ΠΑΕ; Με ποιο δικαίωμα το κάνουν αυτό οι αρμόδιοι; Υπάρχει ή όχι κατάχρηση εξουσίας; Είναι δυνατόν παράγοντες να μετατρέπονται σε δικαστές; Είναι δυνατόν να αφήνουν να αιωρούνται… θέματα, και μάλιστα χωρίς στοιχεία;

Δύο είναι τα… εξωφρενικά με την… κατάψυξη διαιτητών που αξιολογήθηκαν το καλοκαίρι. Το πρώτο ότι οι αρμόδιοι τους αφήνουν… βορά και δεν παίρνουν επίσημα θέση γιατί δεν ορίζονται και το δεύτερο ότι γίνεται το χατίρι συγκεκριμένων ΠΑΕ, όμως FIFA και UEFA απαγορεύουν στις ομάδες να έχουν λόγο σε θέματα διαιτησίας. Ομως, στην Ελλάδα τα έχουν βάλει όλα στο… μίξερ που αποκαλούν εξυγίανση και… διαλύουν ανθρώπους.