Ρέλλας: «Ζητάμε χορηγίες και μας λένε εσείς κονομάτε από το στοίχημα»

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέλλας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 για τα προβλήματα της Football League.
Aναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου στον Athletic Radio 104,2
Για την φετινή Football League: «Είναι η χειρότερη χρονιά των τελευταίων ετών στην F.L. Χειρότερη περίοδος δεν υπήρξε ποτέ και δεν θυμάμαι άλλη τέτοια περίοδο».
Για το που οφείλονται τα οικονομικά προβλήματα της F.L.: «Το μέλλον είναι δυσοίωνο αν δεν λυθούν κάποια πράγματα. Ο χώρος της F.L. είναι παρεξηγημένος. Είναι μια κατηγορία που δεν έχει την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, έχουν ευθύνη και άλλοι παράγοντες. Πρώτος είναι η υποχρέωση της Σούπερ Λιγκ που από το 2011 έχει σταματήσει να αποδίδει τα χρήματα στην F.L. Επίσης, έρχονται χρήματα από την FIFA και με την ανοχή της ΕΠΟ, τα χρήματα αυτά πάνε στην Σούπερ Λιγκ και είναι ένα σημαντικό ποσό που λείπει από τα ταμεία της F.L. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι είναι το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκαλείται ασφυξία όπως οι χορηγοί και η τηλεόραση. Πάμε να ζητήσουμε χορηγίες και μας λένε «εσείς κονομάτε από το στοίχημα».
Για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε λύση στο θέμα των τηλεοπτικών: «Έχουμε ευθύνες και εμείς όμως το καλοκαίρι ήρθε ο κύριος Σφακιανάκης ήρθε με κάποια όνειρα και με κάποια σχέδια πιστεύοντας ότι θα κάνει κάποια επανεκκίνηση. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και φτάσαμε εδώ που είναι το… «και πέντε». Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε γιατί υπήρχαν και κάποιες αντίθετες απόψεις που έλεγαν ότι έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα και εγώ είμαι αντίθετος».
Για την παρουσία των παραγόντων του ΟΦΗ: «Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κύριος Πολεμαρχάκης που μπορούν να πείσουν τους συνομιλητές τους ότι αξίζει να επενδύσουν στην F.L. Θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο να βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στην κατηγορία».
Για την επιστροφή του Σπύρου Καλογιάννη: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν κοντά του και μπορώ να πω ότι ο κύριος Καλογιάννης είναι ένας έμπειρος παράγοντας. Γνωρίζει τα θέματα και αφού θέλει να βοηθήσει χωρίς να επιβαρυνθεί η F.L. έχοντας ως γνώμονα την γνώση του. Μέσα από την θέση του ειδικού συμβούλου μπορεί να μας βοηθήσει. Και μάλιστα, υπήρξε στήριξη στην πρόταση του Απόλλωνα και με αυτά τα κριτήρια είπαμε να βοηθήσει ο κύριος Καλογιάννης».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν ομάδες μέσα στην χρονιά: «Είναι σίγουρα ορατός ο κίνδυνος για κάποιες ομάδες που μπορεί να μην αντέξουν. Εύχομαι να υπάρχει αλληλεγγύη και ομόνοια μέσα στο Δ.Σ. ώστε να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι και θα είναι το μεγάλο στοίχημα».