Μπίκας: «Δεν έδωσα κανέναν πίνακα διαιτητών, όπως γράφουν, δεν πήρα το κεφάλι κανενός» - Η απόδειξη ότι η προπαγάνδα περνούσε ως… ρεπορτάζ τις επιθυμίες συγκεκριμένων ΠΑΕ

*** «Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, παρά μόνο έναν ορισμό διαιτητών και μου έκαψαν το σπίτι»
*** «Να με αφήσουν στην ησυχία μου, εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο»
*** «Να βρουν αυτούς που το έκαναν. Θέλω να τους δω στα μάτια…»
***Επιβεβαίωσε τον Κουτσοκούμνη ενώ κάποιοι ακόμη και μετά τη δήλωση του Κύπριου, επέμεναν ακόμη ότι έδωσε πίνακες διαιτητών ή ότι είχε σκοπό να... φάει το 70 % των ρέφερι και φυσικά ο Μπίκας διέψευσε τα πάντα
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
***Μήπως ο πρώην αρχιδιαιτητής δεχόταν πιέσεις να αλλάξει τους πίνακες;
***Μήπως μίλησε σε κάποιους αν θα κάνει αλλαγές;
***Πως εξηγούνται τόσες πολλές πληροφορίες και μάλιστα με... βροχή ονομάτων διαιτητών, κατά σύμπτωση αυτών που είναι ανεπιθύμητοι σε κάποιες ΠΑΕ, που τάχα θα έφευγαν;
***Μήπως θα πρέπει να το ερευνήσει η δικαιοσύνη;
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Μπίκας εκθέτει την προπαγάνδα και τα ψέματά της. Τους… έγκυρους της εξυγίανσης που στηρίζουν την ανωμαλία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγραφαν ότι θα… φάει το 80 % των διαιτητών. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι περνούσαν ως ρεπορτάζ τις επιθυμίες συγκεκριμένων ΠΑΕ για… φάγωμα διαιτητών, δεδομένου ότι η «μαύρη λίστα» της καθεμιάς είναι συγκεκριμένη και την γνωρίζουν άπαντες. «Δεν έδωσα κανέναν πίνακα διαιτητών, όπως γράφουν, δεν πήρα το κεφάλι κανενός», τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Thessnews.
Ο πρώην αρχιδιαιτητής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και η σύζυγός του, εξαιτίας της εμπρησμού, όπως δείχνουν τα πράγματα, της οικείας του. «Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, παρά μόνο έναν ορισμό διαιτητών και μου έκαψαν το σπίτι», δήλωσε. Δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Εκείνο που επιθυμεί είναι να βρεθούν οι δράστες «για να τους δω στα μάτια.
"Δεν μπορώ να ηρεμήσω τη γυναίκα μου, κλαίει συνέχεια, ένα σπιτάκι στην Ιερισσό αγοράσαμε, 33 τετραγωνικά μπροστά στη θάλασσα, μετά από 35 χρόνια στην Τράπεζα και 26 σαν διευθυντής στην Εμπορική και μας το παρουσίασαν κάποιοι δημοσιογράφοι της Αθήνας ως έπαυλη. Εκεί υπάρχουν 13 διαμερίσματα και το δικό μας. Είναι μόλις 33 τετραγωνικά. Νομίζω ότι δικαιούμασταν ένα τέτοιο σπιτάκι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, γιατί και η γυναίκα μου υπάλληλος στην Τράπεζα ήταν. Το αγοράσαμε το 2001, πριν πάω στην ΚΕΔ την πρώτη φορά, και σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, έγιναν όλα στάχτη…", ανέφερε αρχικά.
Τρομακτικό χτύπημα…
"Δεν μπορείς να διανοηθείς, έχω τρελαθεί. Στα καλά καθούμενα. Δεν είχα ενοχλήσει κανέναν, δεν έδωσα δικαίωμα ποτέ στη ζωή μου και μπήκα στην Επιτροπή διαιτησίας γιατί μου το ζήτησε η FIFA. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, παρά μόνο έναν ορισμό διαιτητών και μου έκαψαν το σπίτι. Δεν έδωσα κανέναν πίνακα διαιτητών, όπως γράφουν, δεν πήρα το κεφάλι κανενός. Τώρα, δεν μπορώ να ηρεμήσω, κανένας στο σπίτι δεν μπορεί, πήρα στον λαιμό μου και τους γείτονες. Τι φταίνε οι άνθρωποι; Δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, αισθάνομαι πολύ άσχημα, πιο άσχημα δε γίνεται…".
Σας τηλεφώνησαν να επανέλθετε;
"Ναι, μου τηλεφώνησαν πάρα πολλοί και επιμένουν να επιστρέψω. Δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο, να το χαίρονται αυτό το ποδόσφαιρο. Να με αφήσουν στην ησυχία μου, εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο".
Σας πήρε και ο πρωθυπουργός;
"Ο ίδιος όχι, αλλά από το περιβάλλον του. Μου ζήτησαν να επιστρέψω και πήγαν να μου δώσουν υποσχέσεις κάλυψης κλπ. Τους ευχαρίστησα και το απέκλεισα, θέλω να ηρεμήσω, να μαζέψω τα κομμάτια μου και να βρουν αυτούς που το έκαναν. Θέλω να τους δω στα μάτια…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ (με τον τίτλο Προπαγάνδα: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα) ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΜΠΙΚΑΣΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;