Απόφαση-έκτρωμα: Επιστρέφουν στους πίνακες όσοι δεν αξιολογήθηκαν και έμειναν εκτός το καλοκαίρι – Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ταυτίζεται με την παράταξη της δήθεν εξυγίανσης – Η «δοτή» διοίκηση ...καταργεί τους κανονισμούς

***Φωνάζει από... μακριά η φωτογραφική αλλαγή των κανονισμών, ώστε να γίνουν στη διαιτησία αυτά που μας... ενημέρωνε η συμμορία της προπαγάνδας, η οποία υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ
***«Φωτογραφική» και η αλλαγή κανονισμού που …ανεβάζει τον Κάκο στον πίνακα των παρατηρητών της SuperleagueΗ ΠΔΕ έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

Εγκρίθηκε ομόφωνα η τροποποίηση του άρθρου 24, παρ. 2, εδάφιο δ, του Κανονισμού Διαιτησίας, με την οποία διευρύνεται η δυνατότητα ορισμού παρατηρητών διαιτησίας σε ανώτερη κατηγορία, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα. Η διάταξη αυτή ισχύει ήδη για τους διαιτητές.


Εγκρίθηκε πρόταση της ΚΕΔ για σχετική αναμόρφωση του Κανονισμού, ώστε να μπορεί να διευρύνει τους πίνακες διαιτησίας με διαιτητές που έχουν περάσει το ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής και τα αντίστοιχα αγωνιστικά τεστ, καθώς και τους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας.