Αισιοδοξεί για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Ικανοποιημένος είναι μετά την ολοκλήρωση και των δύο συναντήσεων που είχε με τους διεθνείς της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού έμεινε ευχαριστημένος από τις συναντήσεις που είχε με τους Βασίλη Τσιάρτα, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Άγγελο Μπασινά και Τάκη Φύσσα που είχαν στόχο να ενημερωθεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τους πρωταγωνιστές για τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Γιώργος Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του δεν κρύβουν πως θέλουν να τελειώσει άμεσα το θέμα, καθώς πρέπει να ασχοληθούν και με τις υπόλοιπες ομοσπονδίες, μιας και το Υφυπουργείο αθλητισμού τείνει να γίνει Υφυπουργείο ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναμένει κάποιες διευκρινίσεις από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ άπαντες περιμένουν να εφαρμοστούν τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό την προηγούμενη βδομάδα, καθώς και να αυστηροποιηθούν οι ποινές στους παράγοντες.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ