«Τι εντολές θα έχει πάρει ο Μπίκας»…

***Τι γράφει ο Κώστας Καίσαρης σχετικά με τη διαιτησία και την Επιτροπή της... υποτίθεται Εξομάλυνσης
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL

Σχετικά με το πρώτο, γιορτή-κοντογιορτή. Τι εντολές δηλαδή θα έχει ο Μπίκας σχετικά με το πώς θα τα μανικουλάρει. Ποιους διαιτητές θα βγάλει, ποιους θ' αφήσει, ποιους θα βάλει. Ετσι πάνε αυτά. Οταν σε βάζουνε κάπου, δεν κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Κάνεις αυτό που θέλει αυτός που σε έβαλε. Αυτός που σου εξασφάλισε το μεροκάματο.
*Απόσπασμα από τη στήλη του Κώστα Καίσαρη…
Για την Επιτροπή Εξομάλυνσης:
Ερώτηση: Τι κοινό έχουν ο Νίκος Μπάρτζης, μέλος της επιτροπής και αναπληρωτής πρόεδρος, με τον Αργύρη Λίβα και τον Λυσάνδρου της ΑΕΚ;
Απάντηση: Εχουν υπάρξει συμπαίκτες στην ομάδα «Σόλων», που μετέχει στο πρωτάθλημα των δικηγόρων της Αθήνας. Με τον Λίβα κάποια στιγμή να φεύγει από τον Σόλωνα και να παίρνει μεταγραφή για την ομάδα του «Δράκοντα». Ο εν λόγω Μπάρτζης είναι ο βασικός τερματοφύλακας και θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι έχει διατελέσει στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Που πάει να πει, δηλαδή, ότι και το «σύστημα που εδώ και είκοσι χρόνια έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο» υπηρέτησε και τώρα αναλαμβάνει να το εξυγιάνει.

Οπως δηλαδή τον είχαν εμπιστευθεί οι γκρανκάσες της ΕΠΟ, έτσι τώρα τον εμπιστεύεται ο Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής που ηγείται αυτής της τεράστιας προσπάθειας. Σε βαθμό, μάλιστα, που να θυσιάσει τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Να στερηθεί δηλαδή το υπουργείο Αθλητισμού και η κυβέρνηση της Αριστεράς ένα τόσο σημαντικό στέλεχος, προκειμένου να μεταφερθεί στην ΕΠΟ και να αναλάβει το βαρύ φορτίο της αναστήλωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα είναι μόνο το μάτι και το αυτί του υπουργού ο Ιάκωβος. Αν πούμε ότι ο Ιωάννης Δρόσος είναι ο Τσίπρας του ποδοσφαίρου, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα είναι ο Παππάς. Αυτός που ουσιαστικά θα κάνει το κουμάντο.