Η ανακοίνωση της ΚΕΔ για τα αγωνιστικά τεστ που είναι μόνο για αξιολογημένους – Την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη και Τετάρτη-Πέμπτη στην Αθήνα αφού έγιναν όλα στο πόδι και ανακάλυψαν ότι δεν προλαβαίνουν σε μια μέρα – Ερχεται η εξολόθρευση των διαιτητών

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι αποφασίσθηκε η διεξαγωγή αγωνιστικών δοκιμασιών (test) εντός του μηνός Νοεμβρίου 2016, τα οποία θα διεξαχθούν όπως περιγράφεται παρακάτω.
1.Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 8-11-2016 από ώρα 7 π.μ έως και 8 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο Μίκρας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας και Χαλκιδικής.
2.Στην Αθήνα την Τετάρτη 9-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 4 μ.μ. στο εθνικό στάδιο Νέας Ιωνίας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας και Αργολίδας.
3.Στην Αθήνα την Πέμπτη 10-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 4 μ.μ. στο εθνικό στάδιο Νέας Ιωνίας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ: Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Δωδεκανήσου, ,Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας Χανίων και Χίου.

Στα test αυτά έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές περιόδου 2016-2017 της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας. Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα δοκιμασθούν στο ΝΕΟ FIFA TEST.