Αγώνας δρόμου για τη σέντρα

***Κρίσιμη η σημερινή μέρα
***«Κλειδί» αν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης βρει λύσεις για την στελέχωση της ΚΕΔ 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο κύβος ερρίφθη… Οι αρμόδιοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να ταλαιπωρείται άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο με συνεχείς αναβολές και να υποβαθμίζουν το προϊόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Για αυτό, παρότι οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος, αρνήθηκαν να λάβει χώρα συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών (δηλαδή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους Μαρινάκη, Σαββίδη), ο τοποτηρητής της FIFA στην ΕΠΟ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναζητεί λύσεις για το αδιέξοδο. Τη χθεσινή μέρα ξεχείλιζε η αισιοδοξία ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά με αγώνες το Σαββατοκύριακο και με ένα ματς τη Δευτέρα. Αλλωστε εξομάλυνση είναι η μπάλα να παίζεται στα γήπεδα και όχι με προπαγάνδα…
Με άλλα λόγια επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ», το περασμένο Σάββατο, πως τόσο ο Κουτσοκούμνης, όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν έχουν διάθεση να μπει στην… κατάψυξη το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με κάποιες ομάδες που προσπαθούν να… σαμποτάρουν, επειδή «θα φάνε ξύλο με αυτά που έχουν τάξει για κύπελλα και πρωταθλήματα στους φιλάθλους του και προσπαθούν να τα διαλύσουν όλα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας!

Κρίσιμη για τη σέντρα είναι η σημερινή μέρα. Και το «κλειδί» που θα βάλει τη σέντρα στην… τελική ευθεία είναι αν ο Κουτσοκούμνης θα βρει τα πρόσωπα για τη στελέχωση της ΚΕΔ, δηλαδή τους παράγοντες της διαιτησίας που θα αντικαταστήσουν τους Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα, οι οποίοι παραιτήθηκαν (ο μεν πρώτος επειδή κάηκε το σπίτι του, ο δε δεύτερος για την απόπειρα εκφοβισμού). Ο Κύπριος παράγοντας συγκέντρωσε τα ονόματα των υποψηφίων και ξεκινά τις τελικές επαφές.