Παρέμβαση Βασιλειάδη, καλεί τους ιδιοκτήτες

***Πρώτα χωριστά και μετά όλους μαζί στο ίδιο τραπέζι για συζητήσεις
Μετά τον Κουτσοκούμνη και την ΕΠΟ και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είναι έτοιμος να καλέσει τους ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι αλλά και για να βρεθούν λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός έχει πρόθεση και θα προσπαθήσει τόσο για άτυπες συναντήσεις με έναν ένα χωριστά, δηλαδή με τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη και μέσω αυτών θα προσπαθήσει για κοινή, επίσης άτυπη σύσκεψη, μεταξύ όλων.
«Η κατάσταση μυρίζει άσχημα και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Θα αγωνιστούμε να την αλλάξουμε. Μπορεί και να χάσουμε, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη», τόνισε στην χθεσινή φιλική συζήτησή του με τους δημοσιογράφους.  Ακόμη πρόσθεσε ότι για να λυθεί το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται σύσκεψη και διαβουλεύσεις και με το σκεπτικό αυτό θα κάνει τις προαναφερόμενες επαφές. Παράλληλα αναφέρθηκε  και στην καλή συνεργασία με τη FIFA και τον εκπρόσωπό της Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την ΠΔΕ της ΕΠΟ και ότι και ο ίδιος περιμένει τις αποφάσεις τους για τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος.

Ακόμη επανέλαβε την πρόθεση της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το θέμα και να δώσει οριστικές λύσεις, ακόμη και αν χρειαστεί να διακοπεί για φέτος το πρωτάθλημα.