Οι… δράκουλες της δήθεν εξυγίανσης «χτύπησαν» και στην Αργολίδα - Mέλος του ΔΣ και κοντινό του οικογενειακό πρόσωπο δέχθηκαν άμεσες απειλές για την ζωή και την ασφάλεια τους ! – Ο πρόεδρός της Γιάννης Αποστολόπουλος έκανε καταγγελίες με ονόματα και παρεμβαίνει η δικαιοσύνη






ΠΗΓΗ: www.argolikeseidhseis.gr

Πολύ  «περίεργα» πράγματα συμβαίνουν τελευταία στην Αργολίδα, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου.
Για σήμερα το πρωί (09/10) ήταν προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, με τρέχοντα θέματα το οποίο την τελευταία στιγμή, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ακυρώθηκε.
Μάλλον δεν θα πρέπει να είναι και τόσο... άσχετη η αναβολή με τα όσα κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα του νομού, για απρόσκλητους «επισκέπτες» που έχουν αναλάβει το... βάρος να «πείσουν» , με τον τρόπο τους , κάποια μέλη του Δ.Σ εν όψει των εκλογών, της ΕΠΟ.
Και δεν είναι μόνο αυτό, έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέλος του ΔΣ και κοντινό του οικογενειακό πρόσωπο δέχθηκαν άμεσες απειλές για την ζωή και την ασφάλεια τους ! Ήδη από ότι μπορούμε να γνωρίζουμε έχουν ενημερωθεί δικηγόροι που προτίθενται να κινηθούν άμεσα, νομικά , ενημερώνοντας τις δικαστικές αρχές, με ονόματα και διευθύνσεις….
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες στο Δ.Σ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να διασφαλίζουν την ομαλή πορεία της Ένωσης , κάτι που αναγνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Αργολίδα και η οποία θα απομονώσει όσους χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για ίδιο όφελος στο όνομα της δήθεν, εξυγίανσης , εν όψει και των εκλογών της Ομοσπονδίας.
Η κοινωνία της Αργολίδας είναι μικρή , γνωρίζει πρόσωπα, πρακτικές και μεθοδεύσεις. Και σίγουρα κρίνει.
Επειδή όμως η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει , τον λόγο έχουν οι αρχές που θα πρέπει να ενδιαφερθούν και να διερευνήσουν όσα καταγγέλλονται.