Ο Φουκάκης ακόμη κάνει λάθη υπέρ του ΠΑΟ!

***Για κλάματα ο Νικολαϊδης
***Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχασε τον έλεγχο των πάγκων και οι δυο προπονητές έκαναν ό,τι ήθελαν. Ο τέταρτος ρέφερι δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο!!!
SUPERLEAGUE
7η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-2
4              Κίτρινες               4
15           Φάουλ                  15          
 1             Οφσάιντ              2             
 9             Κόρνερ                 5
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μερκενίδης,
Νικολαϊδης (Μακεδονίας)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γαβριηλίδης (Θράκης)

Το πιο κορυφαίο λάθος που έκανε ο Φουκάκης ήταν στο 62’, καθώς το γκολ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ του Λεντέσμα σε βάρος του Σολτάνι, ο οποίος εξαιτίας αυτού του μαρκαρίσματος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τόσο εξόφθαλμο λάθος ήταν.
Ακόμη:
Στο 33’ ο Ραζβάν Λουτσέσκου σηκώθηκε από τον πάγκο του και διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Φουκάκης έκλεινε τα μάτια στα μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΟ και δεν έδινε στην Ξάνθη τα φάουλ που γίνονταν.
Στο 41’ δεν έδωσε κίτρινη στον Ζέκα, παρότι χτύπησε τον αντίπαλό του.
Στο 50’ ένας ακόμη παίκτης των γηπεδούχων, ο Σάμπα δεν πήρε κίτρινη κάρτα, ενώ ο «πράσινο» αμυντικός έπρεπε να δεχθεί κίτρινη και στο 65’ για φάουλ στον Γιούνες.
Στο 58’ ο Μέστο κάνει λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης στον Λουσέρο αλλά και πάλι ο Φουκάκης δεν έδωσε κάρτα.
Στο 66’ έπρεπε να δοθεί κίτρινη στον Βιγιαφάνες για θέατρο, καθώς βουτάει πεντακάθαρα με στόχο να κοροϊδέψει τον διαιτητή και να πάρει πέναλτι.
Στο 84’ ο Ζέκα σταμάτησε με φάουλ το Νιέτο, λόγο έξω από την περιοχή αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη στον παίκτη της Ξάνθης για θέατρο! Σημειώνουμε ότι ο Ζέκα είχε μια κάρτα στο 49’ και γλίτωσε άλλες δυο.
Ακόμη ο Φουκάκης ανέχθηκε τον Γουακάσο που δεν σταμάτησε να σκληρά μαρκαρίσματα παρότι είχε δει κίτρινη στο 33’. Ισως αυτός να είναι ο λόγος που τον έβγαλε ο Στροματσόνι…
Επίσης, στο 69’ έπρεπε να δώσει κίτρινη στον Καμαρά της Ξάνθης για φάουλ στον Βιγιαφάνες.
Στο 51’ σωστά δεν έδωσε πέναλτι σε βάρος του Μολέδο αφού ο Σολτάνι έπεσε μόνος του. Ούτε υπάρχει πέναλτι το 71’ αφού η μπάλα δεν βρήκε το χέρι του Καρασαλίδη και κακώς το ζήτησε ο Στροματσόνι από τον πάγκο.
Για κλάματα ο βοηθός Νικολαϊδης. Ο Μέστο καλύπτει τον παίκτη της Ξάνθης, ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση στο 93’, όμως αυτός ανακάλυψε οφσάιντ.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχασε τον έλεγχο των πάγκων και οι δυο προπονητές έκαναν ό,τι ήθελαν. Ο τέταρτος ρέφερι δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο!!!

Ο Ουακάσο κατήγγειλε στον Παπαδόπουλο ότι αντίπαλός του τον αποκάλεσε "μαύρη μαϊμού".