Διεθνείς ορισμοί για Σιδηρόπουλο, Κύζα, Καλογερόπουλο, Μήτση, Κυρίου – Ο Ζωγράφος παρατηρητής στον αγώνα Νέων ΠΑΟΚ-Αγιαξ

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει αγώνα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 (European Qualifiers), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.
Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο διαιτητής Γεώργιος Κύζας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για το UEFA Youth League Μακάμπι Χάιφα-Ντινάμο Μόσχας, οο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Παναγιώτης Μεσσήνης.
Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League μεταξύ Λουντογκόρετς-Άρσεναλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την 1/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν και Ιωάννης Σίπκας.
Η διαιτητής Ευθαλία Μήτση ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Τβέντε-Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 16-11-2016. Βοηθοί της θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Μαρία Κουπαράνη ενώ χρέη 4ης διαιτητή θα ασκήσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη.
Επίσης, η Ελένη Κυρίου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου-Ροσίγιανκα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9/11/2016.

Διεθνή ορισμό πήρε και ο Χριστόφορος Ζωγράφος ο οποίος θα βαθμολογήσει τον διαιτητή του αγώνα Νέων ΠΑΟΚ-Αγιαξ που θα γίνει στις 2/11 στο Καυτανζόγλειο.