Κι άλλη γκάφα από Κοντονή – Δεν υπάρχουν νομικοί εκπρόσωποι της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο αλλά εκπρόσωποι-διαιτητές

«Το ανώτατο θεσμοθετημένο δικαιοδοτικό όργανο του ποδοσφαίρου, το Διαιτητικό Δικαστήριο, με τη σύμπραξη των νομικών εκπροσώπων της Ε.Π.Ο., αποφάσισε χθες…», αναφέρει η ανακοίνωση του Κοντονή. Όμως, πρόκειται περί γκάφας, επειδή λέγονται εκπρόσωποι-διαιτητές και είναι αυτόκλητοι, κάτι που ως νομικός ο υφυπουργός θα έπρεπε να το γνωρίζει, εκτός αν δεν έχει σχέση με την ανακοίνωση της ΓΓΑ, την οποία όλοι χρεώνουν σε αυτόν. Οι διαιτητές δεν έχουν σχέση με τη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας.
Εκείνο που δεν εξηγεί ο υφυπουργός είναι γιατί οι δυο διαιτητές (νομικοί)( της πλευράς του Βίκτωρα Μητρόπουλου δεν ψήφισαν υπέρ της προσφυγής του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ και φυσικά υπέρ της Κηφισιάς! Με λεπτούς χειρισμούς μπορεί να μάθει περισσότερα αφού έχει πληροφόρηση για το ποιος ψήφισε τι, εκτός αν τα διάβασε στα ΜΜΕ.

Η FIFA έχει παρέμβει και όπως θα έχει καταλάβει ο κ. Κοντονής συνομιλεί με την ΕΠΟ, η οποία θα υπερασπιστεί το αυτοδιοίκητο μέχρι να… μαυρίσει ο ήλιος. Ο υφυπουργός μπορεί να εξωτερικεύει τα θέλω του μέσω της προπαγάνδας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει πως συνομιλεί με τη FIFA και την UEFA, την στιγμή που τελευταία δεν τον κάλεσε ούτε στο συνέδριό της που έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.