Το θέμα δεν είναι η ΚΕΔ αλλά ο Σαραϊδάρης

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλο που δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός να σηκώσει πάλι τους τόνους στη διαιτησία με αφορμή την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να είναι επιδιαιτητής η ΚΕΔ, αντί του Βασάρα, η οποία θα παρεμβαίνει στους ορισμούς μόνο σε περίπτωση διαφωνίας των Γκρούτση, Σαραϊδάρη στην επιλογή κάποιου ρέφερι σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας. Άλλο που δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός που αν και η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος, είχε κατατάξει τον Βασάρα στους ανεπιθύμητους, τελικά ο τελευταίος έφυγε επειδή δεν θέλει καμία εμπλοκή, να αρχίσει να ρίχνει …δηλητήριο, ταυτόχρονα με την προπαγάνδα να φαίνεται που για μια ακόμη φορά πως λειτουργεί ως υποβολέας του, ώστε να… σηκώσουν ένα θέμα που δεν υπάρχει!
Μια κίνηση που λειτουργεί και αποπροσανολιστικά. Το θέμα δεν είναι γιατί η ΚΕΔ μπήκε επιδιαιτητής αλλά γιατί ο Σαραϊδάρης άλλαξε άποψη, ανακαλώντας τη συμφωνία του με τον Γκρούτση για επιδιαιτητή τον Καλύβα. Δεν γνώριζε ο εκπρόσωπος της Λίγκας στην ΕΟΔ ότι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα; Μήπως τελικά ακατάλληλος είναι ο Σαραϊδάρης;
Η διάθεση του Παναθηναϊκού να σηκώσει τους τόνους αποδεικνύεται από το ότι αντέδρασε χωρίς να πληροφορηθεί τις εξελίξεις. Οι «πράσινοι» απορούσαν πως ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Στράτος συμφώνησε, ενώ αυτός είναι που πρότεινε την ΚΕΔ ως επιδιαιτητή!
Ετσι ζητεί την παραίτηση του Στράτου, αν και ήταν στις ομάδες που τον ψήφισαν για να επανεκλεγεί στην προεδρία της διοργανώτριας. Αυτό σημαίνει ότι η… συμμαχία με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ πήγε περίπατο. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως όχι μόνο έχει διαχωρίσει τη θέση του αλλά κάνει το άσπρο… μαύρο στη διαιτησία, επειδή πρέπει να έχει «γλυκαθεί» από τα ανύπαρκτα πέναλτι, το ένα του Σιδηρόπουλου και τα δυο του Καλογερόπουλου συν την αποβολή υπέρ του από τον δεύτερο.


 ΜΠΡΟΣΤΑ στη… γλύκα από τη διαιτησία, ο ΠΑΟ… θάβει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!