Σκάει σούπερ βόμβα Τζώρτζογλου – Υποψήφιος με την παράταξη Ελευθεριάδη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου – Γιατί η παράταξη Γραμμένου έπαθε… πανωλεθρία στην Κρήτη



ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΑ" ΣΧΟΛΙΑ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια σημαντική προσθήκη για την παράταξη Ελευθεριάδη η οποία θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, μια προσθήκη που αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία της ΕΠΟ έχει μεγάλη δυναμική. Ηδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να σκάσει η… βόμβα Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου προσχωρεί στην παράταξη Ελευθεριάδη με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται όχι μόνο να είναι υποψήφιος αλλά και να έχει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας.
Η συμπόρευση του Τζώρτζογλου με την παράταξη Ελευθεριάδη δείχνει και την εμπιστοσύνη προς αυτή από την πλευρά των Ενώσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΠΣ Ηρακλείου είχε ψηφίσει (3-0) κατά του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ στη ΓΣ του Ιουνίου, ενώ ο Τζώρτζογλου είχε συμμετάσχει σε όλες τις συγκεντρώσεις της αντιπολίτευσης στο «Μακεδονία Παλλάς». Υπενθυμίζουμε ότι στη ΓΣ του Ιουνίου είχε στείλει μήνυμα στην αντιπολίτευση να μην τον θεωρήσουν δεδομένο, αν και επαναλαμβάνουμε ότι καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ.

Η παράταξη Γραμμένου έπαθε πανωλεθρία χθες στην Κρήτη. Ο επικεφαλής της, με άλλους πέντε προέδρους Ενώσεων, σύμφωνα με πληροφορίες «παρών» ήταν και ο Μάκης Γκαγκάτσης (σ..σ ο πατέρας του Βασίλης είναι κουμπάρος με τον Τζώρτζογλου), προσπάθησε να κάνει το 3-1, τουλάχιστον σε 2-2, να όμως που στην Κρήτη έγινε το 4-0!