Απαγορεύουν στον Κονταρό να έχει φίλους στην Κρήτη! – Ενώ με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο όλα καλά έτσι;

***Για ποιόν υπάρχουν καταγγελίες και δημοσιεύματα για απειλές και εκβιασμούς;
***Ποιος μπορεί να πει κάτι για τον πιο δημοφιλή Κρητικό καλλιτέχνη;
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φαίνεται πως τους έκατσε… βαριά η απώλεια της ΕΠΣ Ηρακλείου, που κατά τα άλλα δεν υπολόγιζαν ενώ δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τη συντριβή τα Χανιά, και σε μια ανώνυμη ανάρτηση το SDNA αναφέρεται στον Μανώλη Κονταρό. Για αυτούς απαγορεύεται ο πολύ δημοφιλής Κρητικός λαουτιέρης να έχει φίλους στην Κρήτη, επειδή οι ίδιοι πιθανόν να μην έχουν πουθενά. Ταυτόχρονα έχουν μάθει να τα βλέπουν όλα σκοτεινά, ίσως επειδή εμπνέονται από την παράταξη της νέας παράγκας του Θωμά που δρα ανενόχλητη στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παιδιά μην το κρύβετε, η αλήθεια είναι την αντέχουμε!
Φαντάζονται διάφορα για τον Κονταρό για να αμβλύνουν όχι μόνο τις εντυπώσεις για το 4-0 στην Κρήτη αλλά και την καταιγίδα των αποκαλύψεων για όσα συνέβησαν στην ΕΠΣ Αργολίδας που δεν είναι το μόνο αλλά ένα τελευταίο… παράδειγμα. Όμως, για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν πείθουν, καθώς δεν βασίζονται σε ρεπορτάζ αλλά μόνο σε υποθέσεις και πλάθουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Γιατί τέτοια είναι και φυσικά βασίζονται σε μια αρρωστημένη λογική…
Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Για παράδειγμα ο ανώνυμος σεναριογράφος παρουσιάζει ως στοιχείο ότι «blog του συστήματος», όπως μας έχουν βαφτίσει για να μας στοχοποιήσουν επειδή εμείς δεν είμαστε ανώνυμοι, ανέβασε «τραγούδια του Μανώλη Κονταρού από το youtube! Ξεκάθαρο «μήνυμα» ότι οι εξελίξεις στην ΕΠΣ Ηρακλείου αποδίδονται στον γνωστό λαουτιέρη», σύμφωνα με την αρρωστημένη λογική τους. Φοβερό στοιχείο, καθώς έχουμε… λιποθυμήσει από την αποκάλυψη.
Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι ο Κονταρός δεν είναι από την Κρήτη για να… δείξουν ότι έχει βάση το ανώνυμο... πόνημά τους που δεν αποκλείεται κάποιος άλλος να τα στείλει (ανώνυμα έτσι;) σε κάποιον εισαγγελέα! Εμείς θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο 4-0 υπέρ της παράταξης Ελευθεριάδη, ο Κονταρός είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης, δικά του τραγούδια ανεβάσαμε. Όμως, πρέπει να λογοδητήσουμε (σε αυτούς!) και για αυτό. Αν έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ας μας το πουν.
Ακόμη, επειδή έρχονται εκλογές στην ΕΠΟ όπου περιμένει πανωλεθρία την παράταξη της νέας παράγκας του Θωμά και του Γιαννάκη, ο Κονταρός θα πρέπει να εγκαταλείψει όλους τους φίλους του στην Κρήτη, να μην μιλάει με κανέναν και περισσότερο αν είναι πρόεδροι ενώσεων. Μήπως θα πρέπει να τσακωθεί και μαζί τους;
Όμως, δεν πρέπει να εγκαταλείψει το νησί επειδή και πάλι θα πρέπει να λογοδοτήσει σε αυτούς, οι οποίοι πλέον εκτός από δημοσιογραφικοί εισαγγελείς αυτοαναγορεύθηκαν και έγιναν όχι μόνο ποδοσφαιρικοί αλλά και εισαγγελείς της τακτικής δικαιοσύνης. Το είχαν από μικροί ή κόλλησαν το μικρόβιο από άλλον;
Η ανάρτηση για τον Κονταρό στο sdna έχει λογικές… νιάς. Η… αντικειμενική ιστοσελίδα (σ.σ. είναι πολύ επικίνδυνο κάποιος να κρύβεται πίσω από αυτόν τον μανδύα) δεν ασχολείται με τις τακτικές του κατηγορουμένου για το σκάνδαλο «Κοριόπολις» Γιαννάκη Παπαδόπουλου και το τι έγινε όχι μόνο στην Αργολίδα αλλά και σε άλλες περιοχές (π.χ. Ζάκυνθος), δεδομένου ότι υπάρχουν καταγγελίες και δημοσιεύματα. Όμως, ασχολείται με τον Κονταρό και του απαγορεύει να έχει φίλους στο νησί του, την Κρήτη και ακόμη περισσότερο να μιλάει με αυτούς.
Βγήκε κανείς να καταγγείλει ότι ο Κονταρός απείλησε κάποιον; Υπάρχουν καταγγελίες για την παράταξη της πλειοψηφίας της ΕΠΟ που τώρα ηγείται ο Ελευθεριάδης και πιο πριν ο Γκιρτζίκης ότι απείλησαν ή εκβίασαν κάποιον; Με το να μην γράφουν αυτοί για την δράση της νέας παράγκας του Θωμά και του Γιαννάκη δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται. Για παράδειγμα μέχρι και ιστοσελίδα φίλα προσκείμενη σε αυτούς έγραψε περί καταδρομικής επιχείρησης σε Αργος και Ναύπλιο, όμως εμείς δεν γίναμε δημοσιογραφικοί εισαγγελείς. Λογικά, και εφόσον εννοεί μπράβους, θα πήγαν για τζόκινγκ.
Οσοι ξέρουν τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχει δική του άποψη και κρίση για το ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επηρεαστεί από τον κουμπάρο του Βασίλη Γκαγκάτση (σ.σ. δεν μίλησε με τον γιό του το Σάββατο;) και να επηρεαστεί από τον φίλο του Μανώλη Κονταρό; Σχεδόν σε κάθε γενική συνέλευση της ΕΠΟ, ο Τζώρτζογλου κλέβει την παράσταση με τις τοποθετήσεις του και τον καθαρό λόγο του, χωρίς φυσικά να συμβουλεύεται σημειώσεις παρά αυτά που βγαίνουν μέσα από την ψυχή του, επειδή αγαπά το ποδόσφαιρο. Ολος ο ποδοσφαιρικός κόσμος βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου τα λέει χύμα και σταράτα και μόνο όπως τα βλέπει ο ίδιος.
Παράλληλα ο Τζώρτζογλου στην ανακοίνωσή του εξηγεί επακριβώς τους λόγους που είναι «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΔΗΘΕΝ αντιπολίτευσης και των ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ». Ενας εξ αυτών είναι και ο εξής: «Βλέπουμε ότι η παράταξη Γραμμένου συνεχίζει ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ και να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος, που οδηγούν το ποδόσφαιρο μας σε ένα ατέρμονο πόλεμο δικαστικών μαχών, φουσκωτών - μπράβων - εκβιασμών – απειλών και εξαγοράς συνειδήσεων».
Να μην ξεχνάμε ότι ο Τζώρτζογλου πήγε σε όλες τις συγκεντρώσεις που έκαναν στο «Μακεδονία Παλλάς», τους είδε και απήλθε, τρέχοντας! Πρώτα ήταν καλός, τώρα έγινε κακός.

Τα παραπάνω δεν τα γράφουμε για να υποστηρίξουμε τον Κονταρό, άλλωστε είναι τόσο καθαρός και ντόμπρος (σε αντίθεση με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο) ή να στηρίξουμε τον Νίκο Τζώρτζογλου (που είναι τόσα χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και κανείς δεν έχει να του προσάψει τίποτα, εκτός αν είναι κακό κάποιος να πάει κόντρα σε μια παράταξη που στηρίζεται από τη νέα παράγκα). Τα γράφουμε για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει αλλά και για να καταδείξουμε τη λάσπη και τη συκοφαντία εναντίον όσων δεν αντέχουν, συμπεριλαμβανομένων και δημοσιογράφων.

ΥΓ, Η πλάκα είναι ότι έχουμε τεχνικό πρόβλημα και δυστυχώς δεν μπορούμε να ανεβάσουμε νέο βίντεο με τον Μανώλη Κονταρό!!!
ΥΓ1: Φτου, σκόρδα!!!