Μπέος: «Είμαι με τον Γραμμένο» – Το ίδιο και ο Θωμάς Μητρόπουλος!

***Η αντιπολίτευση παραπλάνησε τους φιλάθλους ότι τάχα ήθελαν να κερδίσουν τις χαμένες Κυριακές!!!
**Ατράνταχτες οι αποδείξεις ότι οδηγεί το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω
***Πρώτα εκτέθηκε ο υφυπουργός που ήταν ο… επικεφαλής της πριν αναλάβει ο Γραμμένος
***Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ αρνούνταν ότι υπήρχε στήριξη από τα συγκεκριμένα πρόσωπα
Με όλα αυτά, πρώτος από όλους εκτέθηκε ο Κοντονής που είχε εξελιχθεί σε ηγέτη της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ, πριν παραδώσει τη... σκυτάλη στον Γραμμένο. Παράλληλα εκτέθηκε και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ευάγγελος Γραμμένος, που είχε κάνει ...σημαία την εξυγίανση και αρνούνταν κάθε στήριξη από τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να κρίνει τον παραπλανητικό ρόλο της αντιπολίτευσης όλο αυτόν τον καιρό, αφού ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει τους… συμμάχους της. Για τη βοήθεια από τον Θωμά Μητρόπουλο μίλησε ο αδερφός του Βίκτωρας, για στήριξη προς αυτή μίλησε ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος.
Η αντιπολίτευση αντί να θέλει να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά, θέλει να το γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Και το κυριότερο παραπλανεί.
Ο υφυπουργός δεν δικαιούται να πει ότι δεν γνώριζε. Πρώτα εκτέθηκε ο ίδιος και μετά ο Γραμμένος.

Μπέος: «Είμαι με Γραμμένο, αλλά είναι μαλ..ες!»

Ενστάσεις ως προς τις κινήσεις της αντιπολίτευσης ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ διατύπωσε μέσω του Metropolis 95.5 ο Αχιλλέας Μπέος.


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Ομοσπονδία ενόψει των επικείμενων εκλογών της 26ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις προσφυγές Βίκτωρα Μητρόπουλου και Γραμμένου: «Θεωρώ ότι θα απορριφθούν και οι δύο προσφυγές. Κατέθεσαν αίτηση για προσωρινή διοίκηση, την ώρα που σε λίγες ημέρες έχουμε εκλογές. Τι νόημα έχει; Θα έρθει ο δικαστής και θα τους πει “βρε μαλ..ες γιατί δεν το καταθέσατε πριν ένα μήνα;”. Μεσάνυχτα έχουν οι άνθρωποι και απέναντί τους έχουν μια συμμορία που τους παίζει στα δάκτυλα. Τουλάχιστον κάντε το σωστά. Αυτό έπρεπε να γίνει μια εβδομάδα πριν τη λήξη της θητείας της νυν διοίκησης ώστε να βγει απόφαση πριν δέκα μέρες».

Για το αν  θεωρεί πως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα στην προσφυγή Γραμμένου: «Δεν το είπα αυτό για την πλευρά Γραμμένου. Συνέβη λόγω ανικανότητας, κωλυσιεργίας, μη γνώσης του αντικειμένου. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι από την πλευρά αυτή. Θα ήθελα να βγει η πλευρά Γραμμένου. Άσχετα αν τους αποκάλεσα πριν μαλ...ες. Το έκανα γιατί δεν έκαναν αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε».

Για την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου: «Έχει δίκιο 100%. Αυτό που λέει επί της ουσίας είναι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Να μην πάνε 180 εκλέκτορες να πάνε 550-600 όπως προβλέπει ο νόμος».

Για το αν κρύβεται κάτι πίσω από την κίνηση Μητρόπουλου: «Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να διαβάσω τη σκέψη του Βίκτωρα και δεν με αφορά. Μένω ουδέτερος. Δεν παίζει κανένα ρόλο, άλλωστε, η σκέψη του Βίκτωρα. Αν δεν κερδηθεί η προσφυγή του τελείωσε. Αν κερδηθεί βάζει τον εαυτό του σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για τα φαινόμενα της διακίνησης βαλιτσών: «Δεν είναι τωρινό φαινόμενο, είναι σύνηθες φαινόμενο επί σειρά ετών. Υπάρχει συναλλαγή από ανθρώπους που θέλουν να ελέγξουν την εξουσία. Και μέχρι πρόσφατα υπήρχε μια πλευρά που έβαζαν μαριονέτες, διοικούσαν και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα που απαξίωσε το ποδόσφαιρο».

Για τον Μανώλη Κονταρό: «Ο Κονταρός πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια στη ζωή του από ένα ατύχημα. Είναι καλλιτέχνης, λυράρης, τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό που του καταλογίζεται ή όχι. Έχω μια καλή σχέση μαζί του και δεν θέλω να σχολιάσω για κάτι που δεν ξέρω. Η άλλη πλευρά προσεγγίζει με αυτόν τον τρόπο μέλη και προέδρους ενώσεων».


Για την εκτίμησή του για τις εκλογές: «Η υπόθεση εκλογές έχει τελειώσει, εκτός κι αν έχουμε κάποια έκπληξη από το Διαιτητικό. Αν γίνει, δηλαδή, δεκτή η αίτηση Μητρόπουλου. Αν γίνουν εκλογές και δεν υπάρξουν παρατράγουδα. Αν ήμουν Γραμμένος δεν θα επέτρεπα να γίνουν εκλογές στα Χανιά. Όχι ότι φοβάμαι, αλλά θα έτρεχα να προστατέψω τους συνομιλητές μου. Υπάρχουν απειλές, τηλεφωνήματα, εκβιασμοί. Ο χώρος που θα γίνουν οι εκλογές είναι ένα ξενοδοχείο έξω από τη Γεωργιούπολη και είναι πολύ εύκολο να γίνουν τραμπουκισμοί. Το δηλώνω από τώρα, για να μη λένε μετά. Πρέπει να θέσουν προ των ευθυνών τους τον υπουργό, την εισαγγελία και την αστυνομική διεύθυνση. Γνωρίζω ότι τέσσερις πρόεδροι ενώσεων έχουν απειληθεί».