Σιγά μην… τσιμπήσουν οι ενώσεις της πλειοψηφίας και βγάλουν ανακοινώσεις ποια παράταξη στηρίζουν - Οι εκλογές δεν κερδίζονται στα λόγια αλλά στην πράξη – Η πραγματικότητα για την αντιπολίτευση είναι μια: Αν προηγούνταν δεν θα έκανε προσφυγές στο Διαιτητικό Δικαστήριο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προσφυγή 1η: Η αντιπολίτευση ανέβαλε τις εκλογές της ΕΠΟ που είχαν προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου, επειδή δεν είχε οριστεί εκλογική επιτροπή.
Προσφυγή 2η: Η αντιπολίτευση δεν ήθελε να γίνουν εκλογές στις 26 Οκτωβρίου, προσφεύγοντας ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να ακυρωθεί η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ που συν τοις άλλοις τις όριζε στα Χανιά. Απορρίφθηκε.
Προσφυγή 3η: Η αντιπολίτευση προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ, επειδή η θητεία της τάχα έληξε στις 5 Οκτωβρίου, αν και το καταστατικό της Ομοσπονδίας προβλέπει εκλογές τον Οκτώβριο. Συζητείται σήμερα και μόνο με απόφαση έκτρωμα θα την πετύχει, αφού δεν προβλέπεται από πουθενά. Μάλιστα είναι τόσο… γαλαντόμος που στην πρότασή της (σ.σ. η αντιπολίτευση) για ορισμό προσωρινής διοίκησης δεν βάζει ούτε ένα μέλος της πλειοψηφίας!
Αυτές οι κινήσεις δείχνουν παράταξη η οποία κερδίζει τις εκλογές; Τις φρενάρει για να έχει άλλοθι για την ήττα ή για να ανατρέψει το σκηνικό, όμως οι ενώσεις της έχουν γυρίσει την πλάτη. Η παράταξη Ελευθεριάδη «μετράει» 31 ενώσεις και η δύναμή της θα μεγαλώσει μέχρι την 21η Οκτωβρίου.
Αν η αντιπολίτευση χάσει σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προλαβαίνει να κάνει μια-δυο προσφυγές ακόμη. Αλλωστε ξέρει τον δρόμο… Επίσης, έδειξε πως δεν την ενδιαφέρει αν γίνει Grexit.
Σημειώστε τα εξής:
-Η προπαγάνδα πανηγυρίζει. Η τάδε ένωση έφυγε από το… σύστημα (αν και οι ίδιοι υπηρετούν τη νέα παράγκα του Θωμά), η δείνα ένωση έφυγε κι αυτή. Λες και τους δίνουν λογαριασμό τι θα ψηφίσουν. Οι ΕΠΣ είναι 55 και ελάχιστες έβγαλαν ανακοινώσεις για την πρόθεσή τους.
-Κανείς δεν ξέρει τι θα ψηφίσουν οι εκλέκτορες και οι πρόεδροι των ΕΠΣ. Εκτιμήσεις κάνουν.
-Δεν είναι απαραίτητο ότι ψηφίζει ένας πρόεδρος ένωσης ότι το ίδιο ψηφίζουν και οι δυο εκλέκτορες της ίδιας ΕΠΣ. Με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι η ψηφοφορία είναι μυστική.
-Οι εκλογές της ΕΠΟ δεν είναι Βουλευτικές ή Δημοτικές. Συνολικά ψηφίζουν 181 άτομα. Αρα τι να επηρεάσει η προπαγάνδα τους;
-Οι ενώσεις κρατούν αποστάσεις, επειδή ξέρουν πως αν επικρατήσει η αντιπολίτευση, δεν θα έχουν ρόλο στην ΕΠΟ, όπου θα υπάρχει το διοικητήριο του Θωμά.  
-Οι ενώσεις δεν θέλουν να φανερωθούν για να μην έχουμε σκηνικά τύπου… Αργολίδας, Ζακύνθου κτλ και θα ήταν καλό ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Γραμμένος να σχολίαζε κάτι επ’ αυτού. Γιατί τον… κρύβουν και δεν εμφανίζεται στα ΜΜΕ με την ίδια συχνότητα όπως ο Ελευθεριάδης, ο οποίος αποδεικνύει ότι έχει φρέσκιες ιδέες για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Η πλευρά της πλειοψηφίας επέλεξε να μην κάνει ανακοινώσεις. Αλλωστε έχει ποτέ βγει πρόεδρος ΕΠΣ να διαψεύσει ότι είναι με τη μια ή την άλλη πλευρά; Αν το κάνει θα …καρφωθεί αμέσως!!!