Κουμάντο στην αντιπολίτευση κάνουν οι Θωμάς Μητρόπουλος και Γιαννάκης Παπαδόπουλος; - Γιατί τους… κρύβει ο Γραμμένος και δεν παραδέχεται τη συνεργασία με την παράταξή του;

Ολη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει πολύ καλά τι εννοούν, τόσο ο επικεφαλής της πλειοψηφίας της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης, όσο και ο Χρήστος Σάββας, δηλαδή πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου ξέρουν καλά ποιοι… τορπίλισαν τη συναίνεση ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Τους φωτογράφισε τόσο ο πρώτος με τη δήλωσή του για «φαντάσματα του παρελθόντος», όσο και ο δεύτερος που έδειξε τη δυσαρέσκειά του με τη φράση «είναι κατάντια αυτό που έγινε». 

Με βάση το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της πρότασης περί σύστασης εκλογικής επιτροπής κοινής αποδοχής, αυτοί που έκαναν… πέναλτι, κάτι που γνωρίζει άλλωστε όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα, κατά της ενότητας είναι οι Θωμάς Μητρόπουλος και Γιαννάκης Παπαδόπουλος, ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ. Ο Γραμμένος δεν έχει αποδεχθεί ότι συνεργάζονται με τον Μελισσανίδη και βοηθούν την παράταξή του. Όμως, το σύνολο των ποδοσφαιρικών ενώσεων γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται και δεν ωφελεί να κρύβεται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης.