Ο Σιδηρόπουλος έκανε πολιτική και επιβεβαίωσε ότι είναι αντιολυμπιακός – Λάθος όπως η μη αποβολή του Πατίτο στην Ευρώπη θα του στοίχιζε κατηγορία – Και για να το αποδείξουμε, διαβάστε για την… γκάφα στο «Ετιχαντ» που… φρέναρε την άνοδό του για έναν χρόνο



ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΑ" ΣΧΟΛΙΑ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεκάθαρα και ωμά για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, ενώ φανταστείτε παρόμοια λάθη να γινόταν κατά της ΑΕΚ τι θα γινόταν τώρα με τον μηχανισμό της προπαγάνδας. Είναι απαράδεκτο διαιτητής της ελίτ κατηγορίας της UEFA να μην βλέπει τη γροθιά του Πατίτο, να μην τη βλέπει ούτε ο Ευθυμιάδης, ο οποίος είναι βοηθός του και στο Champions League, ακόμη και ο τέταρτος Μάνταλος που τον έβαλαν εκεί, επειδή είναι διεθνής και λογικό είναι να υπάρχουν απαιτήσεις.
Επιστρέφουμε στον Σιδηρόπουλο. Απέδειξε για μια ακόμη ότι είναι αντιολυμπιακός, καθώς αποδοκιμάστηκε για αρκετές αποφάσεις του. Φανταστείτε να εφάρμοζε τους κανονισμούς και να απέβαλε τόσο τον Πατίτο, όσο και το Μάνταλο (τον παίκτη της ΑΕΚ που είναι απλή συνωνυμία με τον ρέφερι) για τα μαρκαρίσματα που έκανε. Επίσης, έκανε… πολιτική και με τα φάουλ, σε αυτά που έπρεπε να δώσει υπέρ του Ολυμπιακού και δεν καταλόγισε…
Να μην ξεχάσουμε και τον απαράδεκτο διεθνή βοηθό Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας) που θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα το ματς Ολυμπιακος-ΑΕΚ 3-0, με τα δυο, υπέρ των φιλοξενουμένων, οφσάιντ που άφησε.


Διαβάστε για το λάθος του Σιδηρόπουλου στο Champions League που του στοίχησε την άνοδο στην ελίτ, κάτι που έγινε έναν χρόνο αργότερα: