Κανένας κίνδυνος για το Καραϊσκάκη ενόψει ΠΑΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κακώς πήγε στα αποδυτήρια ο Αρετόπουλος αφού ο κανονισμός δεν προβλέπει ούτε προσωρινή διακοπή για άναμμα πυρσών, άλλο αν έγιναν δυο (σ.σ. συν μια πριν τη σέντρα), επειδή δεν υπήρχε ορατότητα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο σχετικός κανονισμός άλλαξε το καλοκαίρι μετά από απαίτηση της Superleague.
Προσωρινή διακοπή, με πειθαρχικές επιπτώσεις,  προβλέπεται μόνο σε περίπτωση ρίψης αντικειμένων μέσα στο γήπεδο. Χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να άναψαν καπνογόνα, όμως δεν έπεσε κανένα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ταυτόχρονα έγιναν και οι σχετικές προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα. Από τη στιγμή που έπεσε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν εντελώς αψυχολόγητη η ενέργειά του ρέφερι.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού. Με ποιόν κανονισμό θα τον τιμωρήσουν; Αν προβλεπόταν διακοπή μόνο για το άναμμα πυρσών, είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έβγαινε από τα αποδυτήρια.
Η προπαγάνδα ξεκίνησε εκστρατεία για να τιμωρηθεί το «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει ΠΑΟ, αλλά δεν μας λένε από πού προβλέπεται.



Σχόλια