Καταγγελία για «εισβολή» του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας Ζήση Γρηγορίου στα αποδυτήρια των διαιτητών

***Νεμπεγλέρας: «Για ποιον λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στο γραφείο των διαιτητών και μιλούσε σε έντονο τόνο, πιθανώς προκαταβάλλοντας τη σύνταξη του φύλλου αγώνα»
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Με επιφύλαξη υπέγραψε το φύλλο αγώνα ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά την αναμέτρηση στη Φαλάνη για το κύπελλο ΕΠΣΛ, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» προκρίθηκαν με 3-0 στην παράταση. Η ομάδα του Αχιλλέα Φ. διαφωνεί με αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής κ. Αγγελούλης, σχετικά με την αποβολή του προπονητή Τάκη Παραφέστα αλλά και για το συμβάν με τον ποδοσφαιριστή Πετράκη, που χτύπησε άθελά του τον διαιτητή.
Ο αρχηγός του Αχιλλέα, Κώστας Νεμπεγλέρας καταγράφοντας στο φύλλο αγώνα τους λόγους για τους οποίους υπέγραψε με επιφύλαξη, αναφέρει ότι ο προπονητής Τάκης Παραφέστας δεν εξύβρισε και δεν απευθύνθηκε στον διαιτητή, αλλά είχε λεκτική διένεξη με τον ποδοσφαιριστή του Σμόλικα Κακαβίτση, ενώ όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή Πετράκη, δεν χτύπησε τον διαιτητή αλλά έκανε προσπάθεια να απωθήσει αντιπάλους που του επιτέθηκαν και μόλις είδε τον διαιτητή στο έδαφος πήγε να τον βοηθήσει.
Επίσης ο αρχηγός του Αχιλλέα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα «για ποιον λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στο γραφείο των διαιτητών και μιλούσε σε έντονο τόνο, πιθανώς προκαταβάλλοντας τη σύνταξη του φύλλου αγώνα».
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΚΟΥΜΑ

Εν τω μεταξύ τη δυσαρέσκεια του μέλους του Δ.Σ., Τέλη Γκούμα προκάλεσε η απάντηση της Πειθαρχικής Επιτροπής στο αίτημα που είχε υποβάλει ο ίδιος σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Κισσάβου Συκουρίου, κ. Λανάρα για τη διαιτησία, μετά το παιχνίδι στον Αμπελώνα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα ο κ. Γκούμας είχε ζητήσει από την Πειθαρχική Επιτροπή να τον ενημερώσει γιατί δεν κλήθηκε ο συγκεκριμένος παράγοντας σε απολογία και η απάντηση της Πειθαρχικής Επιτροπής που αναγνώστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ήταν ότι δεν κρίθηκε σκόπιμο να κληθεί ο συγκεκριμένος παράγοντας σε απολογία(σ.σ. δεν κρίθηκε δυσφημιστική η δήλωσή του). Την απάντηση της Πειθαρχικής Επιτροπής υπέγραφαν τα δύο από τα τρία μέλη, εκτός δηλαδή του κ. Κουτσογιάννη, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διαφορετική άποψη.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣ  ΤΗΣ ΕΠΟ


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου και τα μέλη του Δ.Σ., Γιάννης Ιωαννίδης και Λευτέρης Γρηγοριάδης θα μετέχουν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, στις 14 Οκτωβρίου με θέμα την ανάδειξη της Εκλογικής Επιτροπής για τις εκλογές της ΕΠΟ στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά. Η απόφαση αυτή ελήφθη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των υποψηφίων για την Εκλογική Επιτροπή αναμένεται να προταθεί από την πλευρά της αντιπολίτευσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Πουλαράκης. Επίσης σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, τα μέλη που θα πάρουν μέρος στην Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 14 του μηνός, δηλαδή οι κ. Ιωαννίδης και Γρηγοριάδης, δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν την ΕΠΣΛ και στη Γ.Σ. στα Χανιά, όπου θα διενεργηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ. Δηλαδή εκεί θα δώσουν το «παρών» δύο άλλοι διοικητικοί της ΕΠΣΛ μαζί με τον πρόεδρο κ. Γρηγορίου, οι οποίοι θα αναδειχθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.