ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Εξάψαλμος» της αντιπολίτευσης στον Κοντονή – Τα …ακούει και από τους δικούς του επειδή κατέστρεψε το σχεδιασμό της παράταξής τους!

Δεν είναι μυστικό ότι η προσφυγή της Κηφισιάς και του Βίκτωρα Μητρόπουλου είχε τις ευλογίες του Κοντονή, όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Γαβαθιώτης στις 10 Οκτωβρίου στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Όμως, η αντιπολίτευση δεν περίμενε να δικαιωθεί και δεν είχε δώσει βάση, πόνταρε στη δική της προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο που όμως δεν είχε την στήριξη του υφυπουργού.
Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντονής έχει επιπλέον βάσανα. Τα ακούει και από την αντιπολίτευση επειδή κατέστρεψε τον σχεδιασμό της. Θα έχανε τις εκλογές της ομοσπονδίας, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, και θα έκανε νέα προσφυγή στο Διαιτητικό ή στα πολιτικά δικαστήρια για να ακυρωθούν!!!

Όμως, με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ του Μητρόπουλου, προκλήθηκε η παρέμβαση της FIFA. Πλέον ανέλαβε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία διεμήνυσε την ΕΠΟ να μην αναγνωρίσει την απόφαση για προσωρινή διοίκηση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει δική της. Η FIFA γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται και η μπάλα πήγε στο δικό της γήπεδο.