«Κόλαση» με τη διαιτησία σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας – Μήπως χρειάζεται εξυγίανση; - Νίκη Μεσημερίου: «Διαπράχθηκε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα. Ο διαιτητής να γίνει χασάπης»

***Οταν μιλάει ο κ. Γραμμένος για διαιτησία να κοιτάζει πρώτα τα δικά του

Βράζει η Νίκη Μεσημερίου για την διαιτησία του κ. Αντωνίου και των συνεργατών του, στον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Μαλακοπής Πυλαίας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «διαπράχθηκε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα»
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:
"Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Μεσημερίου καταγγέλλει επίσημα την διαιτησία του κ. Αντωνίου για αλλοίωση αποτελέσματος.
Εμείς θεωρούμε ότι σήμερα στον αγώνα με τον ΠΟ Μαλακοπής, διαπράχθηκε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα, εις βάρος όχι μόνο της Νίκης Μεσημερίου, αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η συγκεκριμένη διοίκηση τα τελευταία χρόνια προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναβαθμίσει και την ομάδα της Νίκης Μεσημερίου και να βοηθήσει ώστε να προάγει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν έχουμε διαμαρτυρηθεί ποτέ για διαιτησίες σε κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.
Για εμάς σαν Νίκη Μεσημερίου η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούν  αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε, είναι οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις των ομάδων για την φιλοξενία που τους παρέχουμε στο Μεσημέρι.
Γι αυτό και δηλώνουμε ότι ο κ. Αντωνίου είναι ανεπιθύμητος στο Μεσημέρι και παρακαλούμε τον κ. Φιλιππιάδη, τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, να μην τον ξαναορίσει στα παιχνίδια μας, είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στο σημερινό παιχνίδι έδειχνε κίτρινη κάρτα με το παραμικρό στους παίκτες της ομάδας μας, ούτε καν για διαμαρτυρία, απλώς για πράγματα που λέγονται κατά κόρον σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα. Άφησε αναίτια με δέκα παίκτες την ομάδα μας από το 65ο λεπτό, παρόλα αυτά η υπεροχή της ομάδας μας ήταν τέτοια που ακόμα και με δέκα παίκτες βάλαμε γκολ, το οποίο κακώς ακυρώθηκε και στη συγκεκριμένη φάση απέβαλε και δεύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, γιατί κατά τα λεγόμενα του επόπτη έπαιρνε όλες τις φάσεις επάνω του.
Ήταν δε τόση η ζέση του που από την μανία που τον είχε πιάσει με τις κόκκινες κάρτες, όπου και απέβαλλε και τον γενικό αρχηγό από τον πάγκο μας. Κάποια στιγμή δε, νομίζαμε όλοι ότι θα βγάλει κόκκινη κάρτα και στον εαυτό του, δυστυχώς όμως δεν το έκανε.
Ακόμη και με εννιά παίκτες όμως, επειδή δεν υπήρχε τρόπος να χάσει η Νίκη Μεσημερίου, σαν άλλος εφευρέτης ανακάλυψε πέναλτι σε διεκδίκηση στον αέρα της μεγάλης περιοχής της ομάδας μας, όταν ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας παίρνει κεφαλιά, πέφτει πάνω στον αμυντικό μας και τον ρίχνει κάτω και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Στη συγκεκριμένη φάση έβγαλε άλλες δύο κίτρινες κάρτες, γιατί αυτός… ξέρει!
Από εκεί και πέρα, ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε να εξοργίσει και τους 200 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο και των δύο ομάδων, το δε παράδοξο είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο γιατρός της ομάδας δεν ξέρουμε με παρότρυνση ποιου, επικαλούμενος ότι δέχθηκε φραστική επίθεση δεν ξέρουμε από ποιόν ,γιατί οι φίλαθλοι της Νίκης Μεσημερίου ήταν από την απέναντι πλευρά, κάλεσε την αστυνομία και ήρθαν τέσσερις άνδρες της ομάδας Δίας, οι οποίοι οι ίδιοι είπαν στον πρόεδρο της Νίκης Μεσημερίου, παρουσία και άλλων, ότι είναι η τέταρτη φορά που έρχονται στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Ο δε γιατρός του αγώνα, ένας 70χρονος ο οποίος δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του γιατρού μέσα στο γήπεδο, όταν ρωτήθηκε γιατί φώναξε την αστυνομία, αποκάλεσε τον πρόεδρο της Νίκης Μεσημερίου και την σύζυγο του κ. Θέμελη και κάποια άλλα άτομα της Νίκης Μεσημερίου «ναρκομανείς». Προφανώς ήταν ο ίδιος υπό την επίρεια ουσιών και δεν καταλάβαινε τι έλεγε..
Ο διαιτητής του αγώνα, για να συντάξει ένα από φύλλο αγώνος, έκανε μία ώρα, χωρίς να γράψει τίποτα μέσα εκτός από τις κόκκινες κάρτες, είχε πάει 19.30 το απόγευμα και ακόμη δεν είχε βγει από τα αποδυτήρια για να του εκφράσουμε σε ήπιους τόνους την διαμαρτυρία μας για την διαιτησία του στον αγώνα και έτσι αναγκαστήκαμε να φύγουμε από το γήπεδο, καθώς είχαν σβήσει τα φώτα.
Σε τελική ανάλυση, αν έχει λίγο ευθιξία ο κ. .Αντωνίου, ας παραιτηθεί από διαιτητής και ας ακολουθήσει το επάγγελμα του… χασάπη!
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι από εδώ και πέρα, πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση της Νίκης Μεσημερίου δεν θα αφήσουν την ομάδα απροστάτευτη και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν «κομήτη» να κάνει κακό στην ομάδα.
Με τιμή

Ο πρόεδρος Συμεών Αβραμίδης, και το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Μεσημερίου".