Μπούμερανγκ για τον Κοντονή, τον Γραμμένο, την παράταξή του και τη συμμαχία

Έφαγαν τα… μούτρα τους Κοντονής και αντιπολίτευση. Τα σχέδιά του, του Γραμμένου, της παραταξής τους αλλά και των συμμάχων έπεσαν στο κενό.
Ο υφυπουργός ήθελε τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός από διαιτητές επιδίωξε και ΕΠΟ της αρεσκείας του, έλα όμως που χάνει τα πάντα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους… υποστηρικτές της πολιτικής του. Μετά την παρέμβαση της FIFA μπαίνει οριστικό τέλος στις ωμές παρεμβάσεις του Κοντονή, όπως επίσης και στα σχέδια ανωμαλίας των «συμμάχων» και της αντιπολίτευσης. Η FIFA συνεδριάζει και το σίγουρο είναι ότι πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα υπάρχει αυτοδιοίκητο, θα υπάρχουν κανονισμοί που θα τηρούνται, δεν θα βγαίνουν ομάδες όπως ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για να στοχοποιούν και να λασπολογούν παράγοντες, διαιτητές κτλ.
Επίσης, επιβάλλεται να επισημάνουμε ότι ο Κοντονής παρουσίασε ο ίδιος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, δημοσιοποιώντας πως υπέρ προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ ψήφισαν οι διαιτητές της ομοσπονδία, που είναι ανεξάρτητοι και δεν έχουν σχέση με τη νομική υπηρεσία της, όμως παράβλεψε ότι δεν υποστηρίχθηκε από τους διαιτητές (σ.σ. είναι αυτόκλητοι δικηγόροι) του Βίκτωρα Μητρόπουλου.
Και μέσα σε όλα, να και ο Γραμμένος και η παράταξή του. Για να μας πουν τι; Δεν προσέφυγαν και από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας προσωρινή διοίκηση; Γιατί ακριβώς φωνάζουν; Για να… μαζέψουν την ξευτίλα τους; Μόνο η προπαγάνδα τους ενδιαφέρει αλλά παραβλέπουν ότι πάνε κόντρα σε κάθε λογική!
Είναι κρυφό ότι για τουλάχιστον έναν χρόνο ο Κοντονής και η αντιπολίτευση, εννοούμε και τους… συμμάχους της Λίγκας, είχαν συνεχείς επαφές; Δεν τα κατάγγειλε ο επικεφαλής της πλειοψηφίας της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης; Είναι δυνατόν η πολιτική του (σ.σ. αναμείχθηκε μέχρι και με τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου στον τελικό Κυπέλλου) να εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια;

Το σχέδιο Κοντονή δεν αφορά στους παλιούς νόμους, αλλιώς το Grexit θα ήταν βέβαιο. Τουλάχιστον κάτι έμαθε…