Ψυχρολουσία για την αντιπολίτευση! – Έκαναν προπαγάνδα ότι έχουν 35 ενώσεις, τελικά για προσωρινή διοίκηση προτείνουν 16 προέδρους ΕΠΣ από τις 21 που έχουν! – Εχουν καταλάβει ότι εκτέθηκαν με την προπαγάνδα τους;

Ολοι καταλαβαίνουν τι γίνεται στην αντιπολίτευση. Ολοι καταλαβαίνουν ότι δεν θέλει οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά, επειδή απλά αυτός που κερδίζει τις αρχαιρεσίες μετρά αντίστροφα για να αναλάβει. Αυτό είναι το φυσιολογικό, όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα.
Πάντως, δεν είναι φυσιολογικές (για παράταξη που υποτίθεται ότι κερδίζει) οι συνεχείς προσφυγές στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αρχικά κατάφεραν να αναβάλουν τις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί την 1η Οκτωβρίου, μετά απέτυχαν να μπλοκάρουν τις εκλογές που ορίστηκαν για τις 26 Οκτωβρίου, τώρα θέλουν ορισμό προσωρινής διοίκησης με την πρόφαση ότι έληξε η θητεία της ΕΠΟ και μόνο με απόφαση-έκτρωμα θα τους δικαιώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Η αντιπολίτευση προτείνει για το προσωρινό συμβούλιο 16 από τους 21 προέδρους ΕΠΣ που (αν) έχει στη δύναμή της από τους 35 που έλεγαν ότι θα βάλουν δήθεν για να κάνουν επίδειξη δύναμης. Νομίζουν ότι οι εκλογές κερδίζονται με την προπαγάνδα, όμως οι ενώσεις τους έχουν πάρει χαμπάρι. Δεν υπάρχει εξυγίανση με Θωμά Μητρόπουλο, Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Μπέο.
Τα πρόσωπα που προτείνονται από την αντιπολίτευση για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ είναι οι κύριοι; Γραμμένος (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Γρηγορίου (ΕΠΣ Λάρισας), Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου), Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου), Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας), Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Πανίδης (ΕΠΣ Ξάνθης), Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ΕΠΣ Κιουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Τρομπούκης (ΕΠΣ Άρτας), Γιαρένης (ΕΠΣ Αν. Αττικής), ΕΠΣ Φρέρης (ΕΠΣ Κυκλάδων), Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου).

Τα πρόσωπα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι: Ασλανίδης (ΑΕΚ), Μ. Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Μ. Μαυροκουκουλάκης (ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μ. Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Β.Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας).