Βαρούχας, Τεβεκέλης κάνουν τους… έξυπνους – Πώς να δει ο Ευαγγέλου ότι ο Περέιρα δεν είναι οφσάιντ; – Βέβαια με 13 ματς στην Α’ Εθνική όλα φαίνονται εύκολα

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΑ" ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βαρούχας: «Και ο διαιτητής δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Εκεί δείχνεις την προσωπικότητά σου και παίρνεις τη φάση επάνω σου»
Αν έχεις σφυρίξει 13 ματς στην Α’ Εθνική όλα σου φαίνονται εύκολα; Όμως, δείτε τη φάση όχι από την κάμερα που μπαίνει η ευθεία γραμμή για να διαπιστώσετε αν ο Ευαγγέλου μπορούσε να πάρει πάνω του την ευθύνη. Μήπως δικαιώνονται αυτοί που λένε ότι ο Βαρούχας βάζει στην… πρίζα τους διαιτητές της Αθήνας, μεταξύ αυτών και ο Ευαγγέλου, που απείχαν εξαιτίας του από θα μαθήματα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ; Δεν είναι δυνατόν να έχει θεσμική ιδιότητα και τα κάνει τηλεκριτική στον σταθμό του Αλαφούζου.
Μήπως θα πρέπει οι ρέφερι εφαρμόσουν τον κανονισμό και να παραιτηθούν από μέλη του συνδέσμου;
Τεβεκέλης: «Είναι φάση που ανήκει και στον διαιτητή. Έχει τον χρόνο και το οπτικό πεδίο να δει από που έρχεται ο παίκτης. Άκουσα τον κ. Βαρούχα που έλεγε πως είναι άπειρος αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο καλός διαιτητής βλέπει και είναι ευθύνη και του διαιτητή η φάση».
Ο υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμπνεύστηκε κι αυτός από τον Βαρούχα (τυχαίο;) και κάνει προσπάθεια να γίνει επίδειξη δύναμης, ώστε να τιμωρηθεί ο Ευαγγέλου, αν και η ευθύνη ανήκει 100 % στον Χούσκογλου, ο οποίος αναμφίβολα έκανε ένα σοβαρό λάθος.
«Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Καλαθενός. Τον είδα που έγραφε πολλά. Όλοι οι παλιοί διαιτητές ξέρουν πως η φάση ανήκει και στον διαιτητή. Τώρα ο διαιτητής και εκτός πινάκων να βγει τι να το κάνουμε;», δήλωσε επίσης ο παράγοντας του ΠΑΟΚ για να φτιάξει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Για τα δυο λάθη του Σταυρουλάκη, ένα που έκοψε τη Βέροια και ένα που άφησε τον ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση. Αντίθετα ο Βαρούχας το έκανε και φυσικά είπε ότι γράφουμε κι εμείς.