Απίθανα πράγματα! – Νέο… μπουρλότο στο ισπανικό μοντέλο και στη διαιτησία! – Η Superleague βάζει θέμα επικοινωνίας με τον Σαραϊδάρη αν και δεν προβλέπεται

***Υπάρχει νέο σχέδιο ανωμαλίας;
***Συνεδριάζει την Τετάρτη η διοργανώτρια
***Κάνουν τα πάντα για παρέμβαση της FIFA, ώστε να παρουσιάσουν ότι η διαιτησία έχει πρόβλημα
***Στόχος τους να μπει επιτροπεία όπως τάχα ήθελε ο Κουτσοκούμνης μια είδηση που αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει 
***Οι αρμοδιότητες του Σαραϊδάρη στο ισπανικό μοντέλο είναι σαφείς, όμως από τη Superleague θέλουν να τον κάνουν από τη μια... υπερπαράγοντα, από την άλλη να... απολογείται για τις επιλογέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)


Με αυτά που κάνει η Superleague ο κίνδυνος τελικά είναι να μην ισχύσει το ισπανικό μοντέλο με δική τους ευθύνη, άσχετα αν μετά το παρουσιάσουν ότι θα φταίει η ΕΠΟ. Η UEFA δεν επιτρέπει ανάμειξη των λιγκών στη διαιτησία, όμως από τη διοργανώτρια κάνουν πως δεν το ξέρουν.
Ο Θεοδωρίδης δεν άναψε το πράσινο φως για το ισπανικό μοντέλο; Ας πάρουν ένα τηλέφωνο τον γενικό γραμματέα της UEFA να τους εξηγήσει και να μην περάσει το νέο σχέδιο ανωμαλίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι παράγοντες των ΠΑΕ θέλουν να παρέμβουν και στους πίνακες, κάτι που φυσικά δεν προβλέπεται.
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ:
Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 07/09/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
 Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
 1/ α) Παρουσίαση στο Δ.Σ. του κ. Δημητρίου Σαραϊδάρη, εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
β) Ενημέρωση του Δ.Σ. από τον εκπρόσωπό μας κ. Δ. Σαραϊδάρη για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ. (1-8-2016) μέχρι και την ημέρα του Δ.Σ. (7-9-2016),
γ) Καθορισμός επικοινωνίας του εκπροσώπου μας κ. Δ. Σαραϊδάρη με τον Συνεταιρισμό μας.
 2/ Καθορισμός περαιτέρω στάσεως του Συνεταιρισμού μας προς τη FORTHNET (NOVA) εις συνέχεια εξωδίκων και επιστολών που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ μας – Θέματα Αγωνιστικού προγράμματος.

 3/ Διάφορα.