Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις από τη FIFA

*** Mια είδηση που δεν προβάλουν τα γιουσαφάκια του… θεάτρου που το έχουν βαφτίσει εξυγίανση
«Ολοι θα καταλάβουν τις εξελίξεις», επισημαίνουν από την ΕΠΟ σχετικά με τις παρεμβάσεις του Κοντονή στο αυτοδιοίκητο. Το μήνυμα από το Συνέδριο της UEFA προς τον Κοντονή είναι «ανοχή τέλος», με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά αυτό θα γίνει πιο ξεκάθαρο στις 13 Οκτωβρίου από τη FIFA (διαβάστε πιο κάτω). Ηδη το πρώτο μήνυμα εστάλη, υπό την πίεση και των υπολοίπων ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, με τη μη πρόσκλησή του στις εργασίες του που γίνονται στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όπως δηλαδή συνέβη σε άλλες χώρες, έπρεπε να κληθεί και ο Πρωθυπουργός.
Από τον περασμένο Μάιο η UEFA έχει ζητήσει αλλαγές στους νόμους, μια είδηση που δεν προβάλουν τα γιουσαφάκια του… θεάτρου που το έχουν βαφτίσει εξυγίανση. Όμως, πλέον το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και ο υφυπουργός πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του, σχετικά θα του εξηγήσει και ο Κουτσοκούμνης. Στην Ελλάδα θα έρθει κλιμάκιο των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών αλλά θα είναι μόνο για τους νόμους που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητου.

Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Τσέφεριν, ο οποίος εξελέγη πριν από λίγες ώρες με την στήριξη 42 ομοσπονδιών μεταξύ αυτών και την ΕΠΟ. Δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα για το ελληνικό πρόβλημα. Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες έχουν ενημερωθεί από τον Γκιρτζίκη για το… θέατρο του παραλόγου και έχουν εξαγριωθεί…