Με… βόμβες αποσύρθηκε η παράταξη Κεσκίνογλου από τις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας – Καταγγελίες-σοκ για σοβαρές παρατυπίες και μεθοδεύσεις, ενώ πάει στα δικαστήρια

*** «Είναι τυχαίο που σήμερα κατά την εκδίκαση προσωρινής διαταγής κατά του κ. Καστρίτη, συνήγορος εμφανίστηκε ο δικηγόρος κ. Κυρκούδης, δικηγόρος συγκεκριμένης μεγάλης ΠΑΕ της Βόρειου Ελλάδος που τον επιστράτευσε ως συνήγορο ο κ. Χατζησαρόγλου στο δικαστήριο για την λήξη της θητείας του και για διορισμό προσωρινής διοίκησης;»  
                    
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ


Η παράταξη με επικεφαλής τον Γιάννη Κεσκίνογλου ενημερώνει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι μέχρι σήμερα αγωνίζεται με τιμιότητα και καθαρότητα για το καλό του δραμιού ποδόσφαιρου.
Βλέποντας τις παλινωδίες των διοικούντων, τον τρόπο εκλογής τους και την μεροληπτική στάση τους απέναντι σε κάποια αθλητικά σωματεία ξεκινήσαμε την διεκδίκηση της διοίκησης της ένωσης Δράμας με σκοπό αποκλειστικά την αναβάθμιση του δραμιού ποδόσφαιρου και την διαφάνεια στις διαδικασίες (διοικητικές, οικονομικές).
Σαν παράταξη, μετά από συνεχείς δικαστικούς αγώνες καταφέραμε να διοριστεί προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον δικηγόρο κ. Δημήτριο Καστρίτη που ωστόσο στις 17-08-2016 αιτήθηκε την απαλλαγή των καθηκόντων του και σήμερα προεδρεύει στις ορισθείσες από την πλειοψηφία σημερινές αρχαιρεσίες. Είχε κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην διεξάγει τις εκλογές αφού στις 06-09-2016 ορίστηκε δικάσιμος για την αυτεπάγγελτη αντικατάσταση του.
Στις δυο συνεδριάσεις της προσωρινής διοίκησης πάντοτε συντασσόταν με τις θέσεις της αντίπαλου παρατάξεως δημιουργώντας κατά αυτό τον τρόπο πλειοψηφία αφού ούτε μια από τις δίκες μας προτάσεις δεν ψηφίστηκε από τον αντικειμενικό κ. Καστριτη.
Όταν ζήτησε ο ταμίας της διοικούσας επιτροπής να του παραδοθούν τα σχετικά βιβλία, βιβλιάρια κλειδιά του αθλητικού κέντρου της Ένωσης στο Νικοτσάρα ο ίδιος ο κ. Καστρίτης πρότεινε τον ορισμό ορκωτών λογιστών.  Επειδή όμως αποδεδείχθηκε από την υπάλληλο της ένωσης ότι υπάρχει σημερινή οφειλή του ταμείου της Ένωσης προς τρίτους ύψους 80.000 ευρώ, δεν προχώρησε κανένας από επιβεβλημένους ελέγχους. Ακόμη περιμένουμε την υλοποίηση της πρότασης του κ. Καστρίτη για τον λογιστικό έλεγχο.
 Καταγγέλλουμε επίσης ότι δεν έγινε οικονομικός απολογισμός για το οικ. Έτος 2015 και μέχρι σήμερα.
Δεν συγκλήθηκε νόμιμα η γενική συνέλευση αφού δεν εφάρμοσε, ως όφειλε, το άρθρο 30 σε συνδυασμό με το άρθρο 28 του ισχύοντος καταστατικού. Έγιναν παρατυπίες στην ανάδειξη των εκπρόσωπων για την γενική συνέλευση.
Δεν εφάρμοσε, ως όφειλε, το άρθρο 23 παρ. 7 του ισχύοντος καταστατικού και επέτρεψε να ψηφίζουν σωματεία που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις των αθλούμενων ποδοσφαιριστών.
Απέκλεισε από το δικαίωμα ψήφου νόμιμα εκλεγμένα σωματεία τα όποια έχουν στην κατοχή τους όλα τα νόμιμα βιβλία, σφραγίδες κλπ. προκειμένου να ψηφίσουν «αλεξιπτωτιστές» της αντίπαλου παρατάξεως.
Το αποκορύφωμα:  Είναι τυχαίο που σήμερα κατά την εκδίκαση προσωρινής διαταγής κατά του κ. Καστρίτη, συνήγορος εμφανίστηκε ο δικηγόρος κ. Κυρκούδης, δικηγόρος συγκεκριμένης μεγάλης ΠΑΕ της Βόρειου Ελλάδος που τον επιστράτευσε ως συνήγορο ο κ. Χατζησαρόγλου στο δικαστήριο για την λήξη της θητείας του και για διορισμό προσωρινής διοίκησης;
Βλέποντας όλα αυτά και θεωρώντας ότι εμείς δεν μπορούμε  να είμαστε συνεργοί σε τέτοιες αθλιότητες, υπερασπιζόμενοι  το ήθος, την αξιοπρέπεια μας και την τιμιότητα μας, αποφασίσαμε ομοφώνα να αποσύρουμε την υστάτη ώρα τον συνδυασμό μας και να μην κατέλθουμε στις επικείμενες αρχαιρεσίες.
Διαβεβαιώνουμε όλα τα αθλητικά σωματεία ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας και με κάθε ένδικο μέσο να αποκαταστήσουμε την νομιμότητα.
Ευελπιστούμε ότι θα δικαιωθούμε, όχι μόνο εμείς, αλλά κυρίως το δραμινό ποδόσφαιρο, που τα τελευταία χρόνια, κατά την γνώμη μας, έχει υποβαθμιστεί από τις προαναφερθείσες παλινωδίες των διοικούντων.
Τέλος, θα θέλαμε από τα βάθη της ψυχής μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον παραιτηθέντα πρόεδρο, που αφιλοκερδώς, εξασφάλισε την ομαλή και απρόσκοπτη υλοποίηση της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών με τα κριτήρια της αμεροληψίας και της ευθυκρισίας, χωρίς να έχει καμία σχέση με τις εμπλεκόμενες πλευρές, κατά πιστή επιταγή της υπ’ αριθμό. 88/2016 απόφασης του δικαστηρίου.

                                      Ο επικεφαλής της παράταξης
                                           Γιάννης Κεσκίνογλου