Σαραϊδάρης: «Υπάρχει συνεργασία με την ΕΠΟ»

***Επίσης, διέψευσε κατηγορηματικά ότι δέχθηκε παρεμβάσεις για να του επιβληθεί επιδιαιτητής, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας!!!

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

Μπόρα ήταν και πέρασε. Παρότι στο παρελθόν είχε έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ο εκπρόσωπος της Λίγκας στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας, Δημήτρης Σαραϊδάρης τόνισε ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν. «Υπάρχει συνεργασία με τον Γκρούτση και την ΕΠΟ», ανέφερε χθες στο ΔΣ της διοργανώτριας, όπου παρέστη για απολογισμό, προσθέτοντας ότι όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το πρωτάθλημα.
Ακόμη ο Σαραϊδάρης υπογράμμισε ότι «δεν ισχύει δημοσίευμα ιστοσελίδας (σ.σ. SDNA) ότι οι Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης, Προύντζος προσπάθησαν να επιβάλλουν επιδιαιτητή σε μένα». Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι παραδέχθηκε ότι «δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του ισπανικού μοντέλου διαιτησίας»!!!
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Superleague Γιώργος Στράτος ζήτησε από τους παράγοντες των ΠΑΕ να μην ενοχλούν τον Σαραϊδάρη για παράπονα σχετικά με διαιτησίες αλλά «να τα συζητάμε στο ΔΣ».