«Κλείδωσε» η νίκη της πλειοψηφίας – Οι ποδοσφαιρικές ενώσεις έστειλαν ηχηρό μήνυμα με την επιλογή του Ελευθεριάδη για την προεδρία της ΕΠΟ – Άνεμος ανανέωσης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καλύτερα δεν γινόταν…

Η παράταξη της πλειοψηφίας της ΕΠΟ με τη σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα «έγραψε» την επόμενη μέρα με… πινελιά ανανέωσης. Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος 26 ενώσεις, τρεις ΕΠΣ έστειλαν μήνυμα στήριξης συν μια ακόμη από το Ιόνιο Πέλαγος. Με απόλυτη στήριξη από όλους και με αέρα νίκης ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Γκιρτζίκη, προκειμένου να οδηγήσει την παράταξη στο θρίαμβο ενόψει των εκλογών της 1ης Οκτωβρίου.
Η ψαλίδα με την αντιπολίτευση έχει ανοίξει περισσότερο, καθώς εκτός από τις τριάντα ενώσεις υπάρχουν και οι κρυφές που δεν επιθυμούν να εκδηλωθούν από τώρα.
«Μα, τι είναι αυτά που γράφουν! Ημουν παρών στη συγκέντρωση και χαιρέτισα τουλάχιστον 24 προέδρους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Β’ Εθνικής Στέλιος Σφακιανάκης, απορώντας με άλλα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που παρουσίαζαν λιγότερες τις Ενώσεις.