Παράταξη Κεσκίνογλου: «Αποκαλύφθηκε περίτρανα ότι το αδιέξοδο και η απομόνωση του Δραμινού ποδοσφαίρου , έχει ονοματεπώνυμο...... Γεώργιος Χατζησαρόγλου»

***«Ο Χατζησαρόγλου προέτρεψε παραπλανώντας τους, 38  σωματεία να ζητήσουν μαζί με την ΕΠΣ Δράμας τον διορισμό προσωρινής διοίκησης»
*** «Αν η προσωρινή Διοίκηση εκτελούσε κατά γράμμα τις καταστατικές διατάξεις που εμείς  ζητούσαμε  και αυτοί μας «χλεύαζαν» δεν θα δημιουργούνταν η  σημερινή  κατάσταση» 

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της παράταξης του Γιάννη Κεσκίνογλου:

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ ...............
     Σήμερα αποκαλύφθηκε περίτρανα η αλήθεια ότι το αδιέξοδο και η απομόνωση του Δραμινού ποδοσφαίρου , έχει ονοματεπώνυμο...... ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ
    Η φιλοδοξία του να παραμείνει στην καρέκλα του Προέδρου της Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ , οδήγησαν αυτόν και τους συνεργάτες του, παρόλο  που   γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί , σε μια εκλογική διαδικασία - παρωδία , παραβιάζοντας όλες τις σχετικές καταστατικές διατάξεις .
    Αναφορικά με την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για τα οποία μας κατηγορεί , θέλουμε να δηλώσουμε στον αθλητικό κόσμο της Δράμας , πως ο ίδιος προέτρεψε παραπλανώντας τους , τριάντα  οκτώ (38)  σωματεία να ζητήσουν μαζί με την Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.
    Επιπλέον , είναι εύκολο κατανοητό , ότι αν η προσωρινή Διοίκηση εκτελούσε κατά γράμμα τις καταστατικές διατάξεις που εμείς  ζητούσαμε  και αυτοί μας << χλεύαζαν >> δεν θα δημιουργούνταν η  σημερινή  κατάσταση.
    Τέλος , στην αγαπημένη μας ''ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ'' θέλουμε να δηλώσουμε ότι οι  << μάσκες  έπεσαν>>, ας αναζητήσουν τις ευθύνες στον εφευρέτη των δικαστηρίων (έτσι διορίστηκε στην Ε.Π.Σ) κ. Χατζησαρόγλου Γ. που δημιούργησε  το πρόβλημα , προκειμένου  να  εξυπηρετήσει  τις προσωπικές  του  φιλοδοξίες.
   Τέλος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την αγαπημένη μας ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος  της ανόδου  στην FOOTBALL LEAGUE.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  - ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.  κ. Γ. ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ  στο www.ert.gr.

Ήταν κάτι αναμενόμενο και το ήξερε η ΕΠΣ Δράμας, ο κύριος Χατζησαρόγλου, διότι υπήρχε ένα δεδικασμένο παρόμοιο θέμα με την ΕΠΣ Θεσσαλίας που είχε αποβληθεί. Το ίδιο συνέβη και τώρα. Η ΕΠΣ Δράμας έκανε εκλογές με διορισμένη διοίκηση πρωτοδικείου, κάτι που το ποδόσφαιρο δεν το δέχεται. Το καταστατικό μας, που είναι αυτό που εφαρμόζεται σε FIFA και UEFA λέει ότι οι εκλογές οι οποίες προέρχονται από διορισμένες διοικήσεις δεν είναι αποδεκτές.