Σε εξέλιξη το σχέδιο εξόντωσης του Παππά, επειδή είναι στοχοποιημένος από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Συνεχίζονται τα μηνύματα προς την ΕΟΔ και η προσπάθεια να επηρεάσουν τους ορισμούς

***ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο έμπειρος ρέφερι δεν έλεγε στο περιβάλλον του ότι θα οριστεί αλλά ότι θα πέσει μετεωρίτης!!!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ


ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

Μας… πληροφόρησαν ότι ο Σαραϊδάρης διαφώνησε με τον… κακό Γκρούτση για την επιλογή του Αρετόπουλου, ο οποίος είναι στη μαύρη λίστα του Παναθηναϊκού, στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε με παρέμβαση του Βασάρα που είναι επιδιαιτητής. «Ούτε μια διαφωνία για τους ορισμούς», τους αποστόμωσε ο Κύρος Βασάρας στη συνέντευξή του στη NOVA.
Επόμενος στόχος τους είναι ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Κι αυτόν τον θέλει ο… κακός Γκρούτσης, φαίνεται πως είναι στο μυαλό του ή ο Κορίνθιος έβγαλε ντουντούκα, αφού δεν μίλησε ακόμη με τον Σαραϊδάρη για τους επόμενους ορισμούς. «Επειδή ακούω πολλά... Το περιβάλλον του Βασσάρα, του Σαραϊδάρη και του Γκρούτση πρέπει να σταματήσει να μιλάει», ειρωνεύτηκε επ’ αυτού το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, συστήνοντας: «Οι διαιτητές πρέπει να περιφρουρηθούν», «Πρέπει να σταματήσουμε να ταϊζουμε τον κόσμο με καχυποψία».
Ο Ανδρέας Παππάς είναι ο διαιτητής που τιμωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι ο διαιτητής που οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, χρησιμοποιώντας την προπαγάνδα, κυνηγούν περισσότερο από κάθε άλλον. Σε αυτόν έριξαν τις ευθύνες, ο μεν ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο δε Παναθηναϊκός για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και η απάντηση; Τιμωρήθηκαν με το γράμμα του νόμου. Ολες οι πειθαρχικές επιτροπές του ποδοσφαίρου αγνόησαν τη βασική δικαιολογία των δυο ΠΑΕ, δήθεν «για όλα φταίει ο Παππάς» και τιμωρήθηκαν με το γράμμα του κανονισμού. Δηλαδή, με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις δεν έφταιγε ο Αθηναίος ρέφερι για τα επεισόδια σε Λεωφόρο και Τούμπα, παρά οι ίδιες οι ΠΑΕ που επαναλαμβάνουμε πήγαν να φορτώσουν τα πάντα όλα στον Παππά, όμως ακολούθησε το «χαστούκι» από την αθλητική δικαιοσύνη.
Ξεκάθαρος στόχος τους, όλως τυχαίως η προπαγάνδα υποτάσσεται σε αυτά που θέλουν οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, είναι η πλήρης εξόντωση του. Μάλιστα μας πληροφορούν ότι έλεγε στο περιβάλλον του πως περιμένει να οριστεί, προσθέτοντας ότι ο Γκρούτσης προσπαθεί να τον επιβάλλει στον Σαραϊδάρη. Αραγε ο τελευταίος δεν έχει φωνή να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει από όσα του… χρεώνουν…
Γιατί κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν την Επιτροπή Ορισμού;
Εμείς αποκαλύπτουμε την είδηση-βόμβα: Ο Παππάς έλεγε στο περιβάλλον του ότι θα πέσει μετεωρίτης…