Χατζηαποστόλου: «Φούσκα η κάρτα υγείας για να στείλουν τον Γκιρτζίκη σπίτι του. Γελούσαν οι ανακριτές» - «Τώρα με αυτόν τον τρόπο τους συσπείρωσε περισσότερο. Είναι λάθη άπειρων ανθρώπων…»

*** «Θέλαμε να γλιτώσουμε ζωές και μας έδωσε συγχαρητήρια και η ΟΥΕΦΑ. Μαλώναν και οι Υπουργοί μεταξύ τους ποιος θα προβάλλει την κάρτα υγείας»

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Αφού είμαι κι εγώ κακούργος θα παραιτηθώ την Πέμπτη. Είναι πραγματικότητα. Λόγω της προσπάθειας, της κοινωνικής προσφοράς που κάναμε να προλαμβάνουμε τους θανάτους στα γήπεδα. Το καλό τιμωρείται στην Ελλάδα. Επιλεκτικά. Απαλλάσσεται ο κύριος Λυκουρέζος και πάει ο Χατζηαποστόλου στην ανάκριση. Ρωτήστε τον εισαγγελέα γιατί.
Εδώ παρουσιάστηκε από τους δημοσιογράφους, η ηλιθιότητα, η αστειότητα ότι φάγαμε 30 εκατομμύρια ευρώ με την κάρτα υγείας. Το επαναλαμβάνουν συνεχώς. Ενώ υπάρχει μια αστική διαφορά δυο νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου. Π.χ ο Μαρινόπουλος έχει κάνει ένα ντιλ με μια κατασκευαστική εταιρία. Και δεν τα βρήκαν και ζημιώθηκε ο Μαρινόπουλος με 5 εκατομμύρια. Αυτό είναι κακούργημα, απιστία; Απιστία υπάρχει μόνο όταν διαχειρίζεσαι δημόσιο χρήμα.
Γελούσαν οι ανακριτές. Απλά αυτό το πήραν στο δικαστήρια για να ρίξουν τον Γκιρτζίκη. Απλά υπάρχει και αξιοπρέπεια και αυτό θα φάνεί όταν απαλλαγούμε στα δικαστήρια γιατί όλα αυτό είναι μια φούσκα.
Η κάρτα υγείας έγινε  μέσω της ομοσπονδίας, μετά από εισήγηση του εντιμότατου γιατρού του Γιάννη Οικονομίδη να εξετάζονται προληπτικά οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με κάποιο αντίτιμο. Στην αρχή ήταν 28 ευρώ , μετά το κατεβάσαμε στα 15. Μας μπλόκαρε όμως η συντεχνία των γιατρών.
Θέλαμε να γλιτώσουμε ζωές και μας έδωσε συγχαρητήρια και η ΟΥΕΦΑ. Μαλώναν και οι Υπουργοί μεταξύ τους ποιος θα προβάλλει την κάρτα υγείας.
Ήρθε μετά ο ο κύριος Πιλάβιος που άρχισε να πληρώνει την εταιρία. Πλήρωσε 11 εκατομμύρια.
Τα μηχανήματα τα έχουμε πακετάρει είναι μέσα στις αποθήκες. Κι όλα αυτά για τα συμφέροντα των γιατρών.
Τα δικαστήρια μας παραπέμπουν για απιστία, ενώ η ομοσπονδία δεν παίρνει λεφτά από κανέναν. Από το 2005 έχει να πάρει χρηματοδότηση
Είναι μια φούσκα η κάρτα υγείας για να στείλουν τον Γκιρτζίκη σπίτι τους και παίρνει και εμένα η μπάλα.
Αντί λοιπόν να φύγω από την πόρτα μετά από 36 χρόνια φεύγω από το παράθυρο. Θα δικαιωθώ, απλά δεν ξέρω πότε. Εγώ τρία χρόνια δεν μπορώ να κατέβω. Γιατί; Καταδικάστηκα; Δεν υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας; Είναι λάθος απόφαση του κυρίου Κοντονή. Η επιμονή του.

Θα τον στέλναμε τον Γκιρτζίκη την 1 Οκτωβρίου κανονικά και από την πόρτα στο σπίτι του. Τι κατάλαβε; Τώρα με αυτόν τον τρόπο τους συσπείρωσε περισσότερο. Είναι λάθη άπειρων  ανθρώπων…