Ο Μπαλαφούτης σίγουρος ότι η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίσει το παράνομο συμβούλιο - Ζήτησε εκλογές αφού έχει τη στήριξη των σωματείων - Κατήγγειλε πως δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για αναγκαστεί να εξωθηθεί σε παραίτηση

***Τι είπε για τις εξελίξεις στην ΕΠΣ Αχαϊας
www.patragoal

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στον Αστέρα ο Δημήτρης Μπαλαφούτης.
Η τοποθέτηση του ξεκίνησε με τα πρόσφατα γεγονότα με την αλλαγή κλειδαριών και το πως αυτές οι κινήσεις πάνε το ποδόσφαιρο αρκετά πίσω, αναρωτώμενος αν με τέτοιες μεθόδους το ποδόσφαιρο θα εξυγιανθεί.
Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης έκανε λόγο πως μέχρι την κλήρωση των πρωταθλημάτων όλα στο διοικητικό σχήμα έβαιναν καλώς, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά όλα άλλαξαν. Συγκεκριμένα ανέφερε πως μέλος της διοίκησης του είπε πως είχε πάρει υποσχέσεις για κάποια ζητήματα τα οποία μάλιστα έγιναν γνωστά και στον τύπο και δεν μπορούσε πλέον να τον στηρίξει.
Οσον αφορά τον Λευτέρη Μπασκούτα ο κύριος Μπαλαφούτης αναφέρθηκε πως του έδωσε ένα νευραλγικό πόστο αυτό του γενικού γραμματέα της Ενώσεως και ξαφνικά προέβη σε στροφή 180 μοιρών χωρίς επι της ουσίας να συντρέχει λόγος.
Παράλληλα έστρεψε τα βέλη του και εναντίον του Γιώργου Μαυροκολέα απο του οποίου την συμπεριφορά έδειξε να είναι ιδιαίτερα πικραμένος καθώς θεωρούσε πως ήταν σαν αδέρφια. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο κύριος Μαυροκολέας στα πλαίσια της κλήρωσης του αποκάλυψε πως απο εδώ και στο εξής ποδοσφαιρικά θα είναι αντίπαλοι. Μάλιστα απο το βήμα της συνέντευξης τύπου τον κάλεσε να απολογηθεί για την μεταστροφή του.
Μάλιστα αναφέρθηκε στον ¨Αγγελο Δανιήλ και την κακή άποψη που του εξέφραζε στο παρελθόν για τον Θανάση Πλώτα, με τον οποίο τώρα είναι συνοδοιπόρος σε μια παράνομη διοίκηση
Ο κύριος Μπαλαφούτης, χαρακτήρισε παράνομη την διοίκηση που εκλέχθηκε στο συμβούλιο στο οποίο προήδρευσε όπως ανέφερε ο γηραιότερος παράγοντας του συμβουλίου.
Όσον αφορά το γήπεδο του Αχιλλέα ανέφερε πως όλα είναι έτοιμα για την τοπόθετηση των εστιών ενώ υποσχέθηκε πως θα ξεκινήσουν τα έργα στα Προσφυγικά. Μάλιστα τόνισε πως η ένωση είχε έρθει σε συμφωνία για την τοποθέτηση φωτοβολταικών στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Παράλληλα ζήτησε απο τους αντιπάλους του να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και πλέον τα σωματεία να έχουν το λόγο και να μην αποφασίσουν 7 άτομα για το μέλλον του ποδοσφαίρου της Αχαΐας.
Ταυτόχρονα αναρωτήθηκε τι ήταν αυτό που οδήγησε τα άτομα της παράταξης του να αλλάξουν έτσι απότομα στάση, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα του πως όταν η υπόθεση πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αυτή θα σταθεί στο ύψος της.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων η κυρία Φλωράτου απάντησε οτι η επιτροπή διαιτησίας δεν μπορεί να ορίσει διαιτητές, καθότι τα γραφεία της ΕΠΣΑ είναι κλειδωμένα και δεν υπάρχει πρόσβαση για να συνεδριάσει και να προχωρήσει σε ορισμούς.
Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης κατήγγειλε πως δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για αναγκαστεί να εξωθηθεί σε παραίτηση.

Μάλιστα εξέφρασε και τη σιγουριά του πως η ΕΠΟ δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση και δεν θα αναγνωρίσει το παράνομο συμβούλιο που συστάθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Όλα αυτά θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο και στα πρωταθλήματα τα οποία και δεν θα ξεκινήσουν.